Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul madrilenilor, Angel Correa după golul decisiv marcat Barcelonei: "A fost un meci ciudat!"

Eroul madrilenilor, Angel Correa după golul decisiv marcat Barcelonei: "A fost un meci ciudat!"
Comentarii

Atletico Madrid, locul doi în ediţia trecută a campionatului Spaniei, s-a calificat, joi, în finala Supercupei, trecând în semifinale de campioana FC Barcelona, scor 3-2. Catalanii au condus cu 2-1.

Correa a marcat golul victoriei şi al calificării în finala Supercupei Spaniei pentru Atletico Madrid.

La finalul meciului, atacantul madrilenilor a declarat: "În prima repriză, portarul lor m-a lovit şi am jucat cu dureri în partea a doua. Sunt fericit însă că am început anul cu o asemenea victorie şi vreau să le dedic succesul fanilor noştri precum şi familiilor noastre"

Unul dintre preferaţii lui Diego Simoene a mai adăugat: "A fost un meci ciudat, pentru că a fost extrem de cald. Dar, gata...a trecut. Din fericire am reuşit să întoarcem şi am câştigat, zic eu, meritat. Evident că este o victorie care pleacă din încrederea în forţele noastre. Am căutat-o mereu şi cred că nu avem cum să fim altfel decât mulţumiţi" a mai spus Correa.

Pentru Atletico urmează duminică finala Supercupei Spaniei contra rivalei locale, Real Madrid: "Cred că va fi un meci similar, la fel de greu, la fel de special. Sper să se termine la fel ca cel de astăzi"

Afla mai multe despre: angel correaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare