Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eroul unei întegi naţiuni: ce a făcut Simon Kjaer după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit inexplicabil pe gazon

Eroul unei întegi naţiuni: ce a făcut Simon Kjaer după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit inexplicabil pe gazon

EURO 2020

Comentarii

Meciul dintre Danemarca şi Finlanda a fost întrerupt şi marcat de un eveniment traumatizant, stopul cardio-respirator al lui Christian Eriksen.

Christian Eriksen a fost cu un pas pe lumea cealaltă în meciul dintre Danemarca şi Finlanda, dar gândirea rapidă şi curajul cadrelor medicale, coechpierilor şi arbitrilor i-au salvat viaţa. Printre aceştia, căpitanul Simon Kjaer a fost cu adevărat alături de conaţionalul său, intervenind decisiv pentru viaţa acestuia.

Ce a făcut Simon Kjaer după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit inexplicabil pe gazon

Mai întâi, când l-a văzut prăbuşit, fundaşul lui AC Milan a fugit spre Eriksen şi a veirificat dacă acesta şi-a îngiţit limba. Văzând că nu era cazul, Kjaer i-a eliberat căile respiratorii şi l-a mutat pe mijlocaşul ofensiv în poziţia optimă pentru începerea metodelor de resuscitare, pornindu-le înainte ca medicii să poată ajungă pe teren.

Apoi, odată cu ajungerea cadrelor medicale, căpitanul Danemarcei a ştiut că nu îşi mai poate ajuta direct colegul cu nimic, dar i-a asigurat dreptul la viaţă privată prin zidul uman pe care l-a construit din echipa daneză. Apoi, Kjaer s-a dus să o liniştească pe soţia lui Eriksen, care plângea disperată pe marginea terenului, neştiind dacă partenerul său va mai reveni de pe gazon.

Gândirea rapidă a lui Kjaer, a arbitrului şi a cadrelor medicale i-au salvat viaţa lui Eriksen, care se află în stare stabilă la spital, urmând să mai efectueze câteva teste. Întreaga lume a fotbalului a stat cu sufletul la gură pentru danez, care, din fericire, pare să îşi fi revenit.

Laudele nu au întârziat să curgă pentru protagoniştii scenelor dramatice, care pot fi consideraţi eroi în cel mai adevărat sens al cuvântului. Cu situaţia mai mult decât critică, echipa daneză, arbitrii şi cadrele medicale au procedat adecvat şi au împiedicat o adevărată tragedie.

Afla mai multe despre: simon kjaerchristian eriksenprăbuşire erikseneuro 2020danemarca finlanda 

viewscnt
Articole similare