Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eşec dureros pentru Răzvan Lucescu în campionatul Arabiei Saudite. A pierdut, acasă, cu o formaţie aflată pe locurile retrogradabile

Eşec dureros pentru Răzvan Lucescu în campionatul Arabiei Saudite. A pierdut, acasă, cu o formaţie aflată pe locurile retrogradabile

Fotbal

Comentarii

Formaţia Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, de echipa Al Wahda, într-un meci din etapa a opta a campionatului Arabiei Saudite.

Al Wahda a deschis scorul în minutul 7, prin australianul Dimitrios Petratos, stabilind totodată şi rezultatul pauzei. Răzvan Lucescu a schimbat trei oameni în debutul reprizei secunde, în minutul 62. L-a aruncat în luptă şi pe argentinianul Lucian Vietto, fost jucător la Sporting sau Fulham, iar opt minute mai târziu, Baftetimbi Gomis a restabilit egalitatea pe tabelă.

Se părea că Al-Hilal va reuşi să obţină toate cele trei puncte în finalul de meci, însă minutele de prelungiri au însemnat începutul coşmarului. Ahmed Jaber a marcat în minutul 90+1 şi a consemnat o surpriză mare în campionatul Arabiei Saudite.

După opt runde, Al-Hilal rămâne lider, cu 19 puncte, în timp ce Al-Wahda a părăsit locurile retrogradabile, urcând pe locul 14 pe 13, cu 9 puncte.

A fost primul succes al formaţiei Al-Wahda pe terenul celor de la Al-Hilal, din 16 încercări.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare