Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eşec pentru Al-Hazem, echipă antrenată de Costel Gâlcă, în campionatul Arabiei Saudite

Eşec pentru Al-Hazem, echipă antrenată de Costel Gâlcă, în campionatul Arabiei Saudite

Stranieri

Comentarii

Al-Hazem a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Al-Nassr, în etapa a XIV-a a campionatului Arabiei Saudite.

Partida a început greu pentru Costel Gâlcă, iar echipa lui a încasat un gol chiar în minutul 14, prin Al Ghannam. La pauză, scorul a fost 1-0 pentru adversari, iar trupa lui Costel Gâlcă avea o misiune dificilă. 

În minutul 52, Al Nasr şi-a dublat avantajul prin Vincent Aboubakar. Al-Hazem a redus din diferenţă, după ce Tiago Rodrigues, fostul jucător de la CSKA Sofia, a marcat, dar nu a fost suficient pentru ca echipa lui Costel Gâlcă să scoată vreun punct. 

În clasament, Al-Hazem este pe ultimul loc, cu 11 puncte, iar Al-Nassr este pe locul 4, cu 23 de puncte. În campionatul saudit, Costel Gâlcă se va duela cu fostul selecţioner, Cosmin Contra, care o pregăteşte pe Al-Ittihad.

Dezvăluire senzaţională a lui Costel Gâlcă! A primit oferta de a o prelua pe Dinamo

”Eu sunt stelist. De mic am fost stelist. Am avut ofertă de la Dinamo când eram antrenor. După ce am plecat de la FCSB, la ceva timp. Doar au testat piaţa. Le-am spus „nu”. M-au întrebat de vreo două ori. Pentru toţi e tentantă Dinamo, e o echipă mare, un brand mare”, a explicat Costel Gâlcă, pentru PlaySport.

În cariera de antrenor, fostul internaţional român le-a mai pregătit pe Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun şi Al-Fayha, în timp ce, ca jucător, le-a reprezentat pe FC Naţional, FC Argeş, Steaua, Mallorca, Espanyol, Villareal, Zaragoza, Almeria şi Gimnastic.

Afla mai multe despre: al-nassr-al-hazem-costel gâlcă 

viewscnt
Articole similare