Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eşecul de la FCSB, explicat de Răzvan Lucescu. Gigi Becali, vinovat: "Extraordinar, dar până la acest punct. N-aş spune antrenori 'no name'"

Eşecul de la FCSB, explicat de Răzvan Lucescu. Gigi Becali, vinovat: "Extraordinar, dar până la acest punct. N-aş spune antrenori 'no name'"

FCSB

Comentarii

Fostul adversar din Liga 1 al lui Gigi Becali, Răzvan Lucescu, consideră că finanţatorul FCSB greşeşte atunci când intervine peste antrenori. De asemenea, tehnicianul lui PAOK a făcut şi o comparaţie între FCSB şi CFR Cluj.

Răzvan Lucescu îi arată lui Gigi Becali unde greşeşte la FCSB

Întrebat care este părerea sa despre antrenorii fără un CV important puşi de Gigi Becali la FCSB, Răzvan Lucescu a ales să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă. Noul tehnician de la PAOK consideră că cel puţin un antrenor din ultimii ani ar fi reuşit, dacă ar fi fost lăsat de Gigi Becali. 

"Eu nu aş spune 'no name', pentru că fiecare dintre ei ar putea da ceva foarte bun. Problema e că nu sunt lăsaţi. Dintre ei, măcar unul ar putea să facă ceva foarte bun. Sunt oameni pentru care un salariu de 5.000-6.000-10.000, nu ştiu cât se oferă la Steaua (n.r. - FCSB), 20.000 înseamnă posibilitatea de a supravieţui pe o perioadă de timp. Şi sunt disperaţi să o facă, neavând în spate o bază solidă care să îi ajute să poată spune cu hotărâre <<Nu mă duc la FCSB oricât îmi dau>>. Sunt convins că aceşti antrenori, care au mers acolo, au visat sau au sperat că vor avea succes şi că poate vor reuşi să îl ţină sau măcar au visat că pot să îl gestioneze pe patron (n.r. - Gigi Becali)", a declarat Răzvan Lucescu pentru Telekom Sport. 

Fiul lui Mircea Lucescu a observat cum s-a schimbat Gigi Becali, faţă de perioada în care el încă antrena în Liga 1. De asemenea, a vorbit şi despre campioana din România.

"(n.r. - Vezi vreun club românesc organizat sănătos?) CFR, ce poţi să zici? A câştigat de patru ori campionatul. FCSB, teoretic, e un club foarte bine organizat. Au posibilităţi, au condiţii. Aduce jucători buni, poate cei mai scumpi şi cei mai talentaţi jucători români. FCSB îi transferă. CFR Cluj e un alt tip de echipă, construit mai mult prin prezenţa străinilor. 

FCSB are toate condţiile, problema este aici, că Gigi Becali vrea să intre prea mult. El este patron, face toate lucrurile extraordinar, dar până la acest punct. Domnul Copos era alt gen de patron, alt gen de relaţie. Şi îmi aduc aminte că în perioada aceea era altfel, să zic, domnul Becali", a mai spus fostul antrenor de la Rapid. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrazvan lucescuantrenori fcsbdinu todoran 

viewscnt
Articole similare