Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Espanyol Barcelona a rămas fără antrenor. Abelardo a fost demis. Un fost internaţional spaniol se va ocupa de echipă

Espanyol Barcelona a rămas fără antrenor. Abelardo a fost demis. Un fost internaţional spaniol se va ocupa de echipă

Fotbal

Comentarii

Abelardo Fernandez a fost demis, astăzi, de pe banca tehnică a formaţiei Espanyol Barcelona, din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultima perioadă.

Cu opt puncte în spatele primului loc care se salvează de la retrogradare, cu şapte runde înainte de final, conducerea celor de la Espanyol au decis să joace o ultimă carte. Una care, speră ei, să fie salvatoare. Înlocuirea lui Abelardo a fost cea mai la îndemână soluţie pentru a crea un şoc la echipă. Fostul internaţional spaniol, Francisco Rufete, se va ocupa de pregătirea echipei în acest final de sezon.

Abelardo preluase pe Espanyol la finalul lunii decembrie, iar debutul şi l-a făcut într-un meci cu Barcelona, încheiat cu. Din acel moment, în cele 13 etapa în care s-a aflat pe bancă, catalanii au adunat 14 puncte, trei victorii, cinci rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri. Rufete va fi al patrulea antrenor al celor de la Espanyol în acest sezon, după David Gallego, Pablo Machin şi Abelardo.

Fost director sportiv al echipei, Rufete va efectua primul antrenament alături de jucători, astăzi, iar mâine va debuta împotriva celor de la Real Madrid, acasă, de la ora 23:00. Meciul va fi transmis pe Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare