Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este BOMBA ultimilor ani în fotbalul mondial! Real Madrid face un transfer INCREDIBIL:”El va purta tricoul cu numărul 7!” Tripletă de vis pe Bernabeu

Este BOMBA ultimilor ani în fotbalul mondial!  Real Madrid face un transfer INCREDIBIL:”El va purta tricoul cu numărul 7!” Tripletă de vis pe Bernabeugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid pregăteşte un transfer incredibil. Spaniolii anunţă că ”noul galactic” va purta tricoul cu numărul 7 cu care au scris istorie Butragueno, Raul sau Cristiano Ronaldo.

Florentino Perez, preşedintele clubului blanco a fost pus la zid după ce l-a pierdut în vara trecută pe Cristiano Ronaldo, ajuns la Juventus Torino pentru 105 milioane de euro. În schimbul său, preşedintele madrilenilor n-a reuşit să aducă un fotbalist de top. Acest lucru nu se va mai repeta în vara acestui an.

Perez este dispus să investească sume importante pe piaţa transferurilor. Chiar dacă presa a vehiculat des numele unor fotbalişti ca Mbappe, Kane sau Neymar, alesul conducerii merengue poartă un alt nume. ”În ultimele zile, interesul grupării de pe Santiago Bernabeu a crescut pentru acest jucător” scrie Diario Gol. ”Acest fotbalist este Antoine Griezmann. El va fi viitorul purtător al istoricului tricou cu numărul 7” mai scrie sursa citată.

Două motive  importante pentru care Real Madrid se gândeşte la transferul lui Griezmann

Sosirea lui Antoine Griezmann nu pare atât de imposibilă pe cât s-ar crede. Real Madrid îşi permite transferul său, întrucât francezul ar avea se pare o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro până la 31 august. De la acea dată, clauza campionului mondial ar creşte la 200 de milioane de euro.

150 de milioane pentru un fotbalist de talia lui Griezmann în ziua de azi, pare o sumă accesibilă, mai ales când e vorba de un club ca Real Madrid. Vă reamintim că gruparea blanco a plătit 90 de milioane de euro pentru tinerii brazilieni, Rodrygo şi Vinicius!

Un al doilea argument important pentru transferul lui Antoine Griezmann la Real Madrid este Zinedine Zidane. Tehnicianul francez a recunoscut în trecut că îl admiră pe fotbalistul lui Atletico Madrid, astfel că revenirea sa pe banca Realului poate duce mult mai uşor la trecerea lui ”Grizou” de pe Wanda pe Bernabeu.

Zidane visează la o tripletă Griezmann - Hazard - Mbappe, pe care ar putea să o aibă la dispoziţie însă abia peste două sezoane, când se zvoneşte că starul lui PSG ar accepta şi el provocarea Real Madrid. Până atunci, rolul său va fi jucat de Karim Benzema, care va fi sprijinit din spate de jucători ca Griezmann, Hazard, Isco şi Asensio. Totul pentru un fotbal spectacol.

Două motive pentru care Griezmann ar vrea să joace la Real Madrid

În altă ordine de idei, nici Griezmann nu pare decis să respingă această variantă, chiar dacă ea ar însemna o trădare istorică. Francezul a ratat trecerea la FC Barcelona şi Manchester United şi după ultimii ani pare convins că pentru a câştiga în sfârşit Balonul de Aur trebuie să schimbe climatul: ”Nu ştiu ce ar trebui să mai fac pentru a câştiga” mărturisea el anul trecut după ce a devenit campion mondial cu Franţa.

Nu l-a câştigat, iar toate aceste detalii i-au dat de gândit.

O altă informaţie venită din Spania poate fi de asemenea considerată un motiv important pentru trecerea lui Antoine la Real Madrid. Pe vremea când evolua la Real Sociedad, Griezmann s-a declarat un fan al echipei blanco încă din copilările. Un detaliu care poate cântări până la urmă, în momentul în care pe adresa sa ar putea sosi o eventuală ofertă de la marea rivală a lui Atletico.

De ce poate ajunge Griezmann  pe Bernabeu

Aici, motivele sunt destul de clare. Iar răspunsul e cât de poate de simplu: pentru că Griezmann  e considerat de mulţi, al treilea cel mai bun jucător al lumii.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este obişnuit cu fotbalul din Spania (evoluează de 10 ani în La Liga) şi este un jucător de mare calitate, decisiv şi cu un stil de joc pe care Zinedine Zidane îl poate integra uşor în filosofia sa.

După 5 sezoane pe Anoeta şi alte 5 pe Wanda Metropolitano, Griezmann a strâns nu mai puţin de 183 de goluri în La Liga, în peste 450 de meciuri jucate la cele două formaţii. Mai are ani buni de fotbal în faţă şi simte că are nevoie de o nouă provocare. După două finale de UCL pierdute, ambele în faţa Realului, Griezmann poate face acum trecerea în tabăra rivală şi poate spera că va deveni campion al Europei şi, de ce nu, Balon de Aur, trofeu care reprezintă marele său vis.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: antoine griezmannreal madrid 

viewscnt
Articole similare