Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este BOMBA verii! Super starul care îl detestă pe Leo Messi şi i-a telefonat lui Florentino Perez: "Vreau să joc pentru Zidane!"

Este BOMBA verii! Super starul care îl detestă pe Leo Messi şi i-a telefonat lui Florentino Perez: "Vreau să joc pentru Zidane!"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Florentino Perez, preşedintele Realului a primit un telefon surprinzător săptămâna aceasta.

Nu, nu este vorba despre Neymar, subiectul principal al pieţei transferurilor în această perioadă. Spaniolii scriu că Perez a primit un telefon din partea reprezentanţilor lui Paolo Dybala  şi ulterior, chiar de la argentinian.

Fratele lui Dybala l-a căutat primul pe Florentino Perez şi i-a propus varianta ca Paolo să joace pe Santiago Bernabeu!

Vrea să plece de la Juve, iar Juve vrea să scape de el

Starul argentinian are zilele numărate la Juventus. În ciuda faptului că a fost la un pas de un transfer în Premier League, Dybala a refuzat trecerea la Tottenham şi mai apoi la Manchester United.

În acest moment, de situaţia sa sunt interesate Inter (cu şanse mici să-l aducă) şi Paris Saint Germain (care aşteaptă rezolvarea situaţiei Neymar).

Dybala nu mai este dorit la Torino, iar colaborarea sa cu Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai importante motive. Sezonul trecut, argentinianul a marcat mult mai puţin decât în sezoanele precedente şi nu pare să-şi găsească locul nici după venirea lui Maurizio Sarri: "Trebuie să tăiem şase jucători pentru lista de Liga Campionilor, iar asta mă pune într-o poziţie dificilă. Ultimele 20 de zile din mercato vor fi dificile pentru noi, e o situaţie jenantă, pentru că trebuie să renunţăm la jucători de un nivel foarte înalt" a atacat Sarri, iar italienii scriu că printre cei vizaţi este clar Dybala.

"Îl detestă pe Messi" anunţă spaniolii

Dybala şi Leo Messi nu au deloc o relaţie apropiată. Deşi a fost comparat în dese rânduri cu starul Barcelonei, Paolo nu este deloc un jucător pe care Leo Messi să-l simpatizeze.

De altfel, argentinienii au scris în repetate rânduri că Dybala nu joacă la naţionala Argentiniei din cauza faptului că nu este dorit de Messi în teren. Un dealiu care a atras antipatia fotbalistului care actualmente evoluează (încă) pentru campioana Italiei.

Un motiv în plus pentru ca starul argentinian să ajungă la Real Madrid. Juventus ar solicita pentru el 80 de milioane de euro, o sumă pe care Los Blancos nu vor să o ofere în acest moment, din lipsă de lichidităţi.

Real Madrid trebuie să vândă mai întâi, iar Bale, James şi Mariano sunt principalii vizaţi. "Vreau să joc pentru Zinedine Zidane!" i-ar fi transmis Dybala telefonic lui Florentino Perez. Mingea este acum în terenul preşedintelui blanco şi a antrenorului care a adus trei UEFA Champions League la Madrid.

Afla mai multe despre: florentino perezpaolo dybala 

viewscnt
Articole similare