Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este campionatul mai important decât Europa League?". Ce a răspuns Simone Inzaghi + un jucător de bază va pleca la vară

"Este campionatul mai important decât Europa League?". Ce a răspuns Simone Inzaghi + un jucător de bază va pleca la varăgalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

Lazio a obţinut aseară prima victorie după o serie de cinci rezultate negative, 2-0 pe teren propriu cu Verona, iar Simone Inzaghi aşteaptă acum suportul fanilor la meciul cu FCSB, joi, ora 20:00, Telekom Sport 1.

Întrebat dacă parcursul din Serie A este mai important decât cel din Europa League, Inzaghi a răspuns: "Este important ca fanii să vină să ne susţină joi, avem nevoie de ei. Ne dorim să rămânem în competiţie.

Avem în acelaşi timp parte de o competiţie puternică în campionat. Roma şi Milan joacă tot mai bine. Îmi pare rău de faptul că De Vrij va pleca pentru că este un jucător foarte bun. A fost alegerea lui" - a spus Simone Inzaghi. 

Stefan De Vrij a evoluat în 29 de meciuri oficiale pentru Lazio în acest sezon, marcând patru goluri. Fundaşul central în vârstă de 26 de ani a refuzat recent prelungirea contractului şi se va despărţi de echipă din vară. Inter, Chelsea şi Man United sunt doar trei dintre formaţiile care îl doresc. 

Afla mai multe despre: de vrijsimone inzaghilazioserie a 

viewscnt
Articole similare