Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este cel mai mare jucător din univers". Cuvinte superbe despre LeBron James, după titlurile NBA şi MVP câştigate de starul lui Lakers

"Este cel mai mare jucător din univers". Cuvinte superbe despre LeBron James, după titlurile NBA şi MVP câştigate de starul lui Lakers

NBA

Comentarii

"LeBron James este cel mai mare jucător din univers'', a afirmat antrenorul Frank Vogel după ce Los Angeles Lakers a câştigat al 17-lea titlu de campioană a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), în urma victoriei cu 4-2 la general în finala cu Miami Heat, relatează AFP.

"Întotdeauna am crezut în LeBron. Dacă credeţi că ştiţi anumite lucruri, ei bine nu ştiţi. Dar când eşti în preajma lui în fiecare zi, atunci realizezi care este starea lui de spirit, vezi ce ajustări face, modul în care conduce grupul. Este cel mai mare jucător din univers.

Încă o dată, voi credeţi că ştiţi, dar nu ştiţi. A fost doar o mare experienţă de a-l antrena şi de a vedea cum conduce acest grup care nu a jucat play-off-ul anul trecut. Lista de jucători a fost constituită, aproape de la o zi la alta, iar să conduc acest grup până la victorie a fost formidabil. Dar nu aş fi reuşit fără el", a declarat Vogel.

James, desemnat MVP-ul finalei, al patrulea titlu personal, a fost liderul preponderent al lui Lakers, secondat de Anthony Davis, jucător venit în vara lui 2019 la Lakers.

"Când am fost numit în funcţia de antrenor, Davis nu era încă aici. Nu aveam toată echipa, dar ştiam un lucru, că nu poate exista incertitudine când este LeBron James", a adăugat Vogel.

Los Angeles Lakers, condusă de vedeta LeBron James, a câştigat titlul în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), după 4-2 la general în finala cu Miami Heat, pe care a învins-o în al şaselea meci cu 106-93, la Disney World, în Florida.

La zece ani după ultimul titlu al californienilor, obţinut cu regretatul Kobe Bryant în echipă, Lakers revine în vârful ligii şi îşi trece în palmares al 17-lea său titlu de campioană.

Afla mai multe despre: lakersbaschetnba 

viewscnt
Articole similare