Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este clar că ne afectează” Ce a spus Varane despre interviul lui Ronaldo

”Este clar că ne afectează” Ce a spus Varane despre interviul lui Ronaldo
Comentarii

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre situaţia sa la Manchester United, în urmă cu câteva zile, într-un interviu acrodat jurnalistului englez Piers Morgan.

Portughezul a delcarat că se simte trădat, nu doar de antrenorul Erik ten Hag, ci şi de patronatul clubului.

Cristiano a criticat în termeni duri familia Glazer, cea care se ocupă de destinele ”Diavolilor Roşii”.

Lusitanul consideră că, Manchester United nu a mai progresat de la retragerea din activitate a lui Sir Alex Ferguon, şi pune pe seama conducătorilor acest eşec.

Ronaldo, pe picior de plecare de la Mnchester United

Interviul lui Cristiano Ronaldo sugerează, în mare măsură, faptul că portughezul va pleca de la Manchester United dupa Mondial.

Într-un interviu acordat postului de radio francez Europe1, Raphael Varane a comentat declaraţiile coechipierului său de la echipa de club.

”Este clar că ne afectează. Încercăm să calmăm situaţia cum putem. Nu dorim să ne implicăm prea mult.  

Ceea ce se întâmplă în sânul cluburilor importante, primeşte multă atenţie din partea mass-mediei, mai ales când vine vorba de Cristiano.

În asemenea situaţii, noi, jucătorii, încercăm să nu rezolvăm problemele singuri, deoarece suntem o echipă. Îmi doresc tot ce este mai bun pentru coechipierii mei. Vom accepta orice decizie şi vom da tot ce este mai bun”, a declarat Varane.

Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori pentru Manchester United în acest sezon, în 17 meciuri disputate, în toate competiţiile.

Naţionala Portugaliei va juca joi, un amical în compania Nigeriei, un amical, înainte de meciul de debut de la Cupa Mondială. Lusitanii vor juca primul meci de la Mondial, pe 24 noiembrie, împotriva Ghanei. 

Din grupă mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud,

Articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: varanecristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare