Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este Dinu Todoran alegerea potrivită pentru FCSB? ”Numai Dumnezeu ştie” + ”Acolo mergi ca secund, domnul Becali decide”

Este Dinu Todoran alegerea potrivită pentru FCSB? ”Numai Dumnezeu ştie” + ”Acolo mergi ca secund, domnul Becali decide”

Superliga

Comentarii

După ce părea că Gigi Becali a învăţat din greşelile anterioare şi că va aduce un antrenor cu renume pe banca FCSB-ului pentru sezonul viitor, latifundiarul s-a sucit şi l-a anunţat pe Dinu Todoran, fost coordonator al academiei Volunatriului şi antrenor al CSM Slatina.

În ultimele zile, negocierile lui Gigi Becali cu diverşi antrenori au fost foarte mediatizate, latifundiarul căutând un înlocuitor pentru Toni Petrea, care nu a reuşit să câştige campionatul în acest sezon. De la Nicolae Dică şi Marius Şumuidcă până la Edi Iordănescu şi Adi Mutu, mai multe nume sonore au fost în tratative cu echipa lui Becali.

Însă, finanţatorul FCSB-ului, spre surprinderea tuturor, l-a numit pe Dinu Todoran ca următorul antrenor al FCSB-ului. Lipsit de experienţă, fostul tehnician al CSM Slatina reprezintă un nou pariu al lui Becali, similar cu ultimii trei antrenori ai ”roş-albaştrilor”, Petrea, Vintilă şi Andone.

Este Dinu Todoran alegera potrivită pentru FCSB?

Astfel, numirea a stârnit reacţii, iar mai mulţi foşti ”tricolori” au comentat atât decizia lui Becali de a îl aduce pe Todoran, cât şi alegerea acestuia de a lucra sub latifundiar.

”Numai Dumnezeu ştie. Nu ştiu dacă ştie şi Dumnezeu ce se întâmplă acolo (n.r. la FCSB). Probabil că nu ştie nici el. Lotul e de neînţeles, nu ştiu. Eu când eram jucător, daca aveai un antrenor cunoscut, un antrenor cu experienţă, talie, cu o viaţă de antrenorat şi cu nume, atunci îl priveai mai altfel şi îl ascultai mai atent. Acum, dacă e tânăr...”, a declarat Miodrag Belodedici.

”Dinu Todoran îşi asuma numirea şi tot ce vine la pachet cu numirea la FCSB”, a spus Răzvan Raţ.

”Mă gândesc că e foarte greu la Steaua (n.r. FCSB) să te impui ca antrenor principal. Acolo, în general, mergi ca secund, hai să fim serioşi. Domnul Becali bagă foarte mulţi bani, dumnealui decide. Eu cred că, în afară de Olăroiu, foarte puţini antrenori se pot impune la Steaua (n.r. FCSB) în acest moment.

Şumi se poate înţelege cu domnul Becali şi cu siguranţă ar fi ajuns la un numitor comun într-un târziu, dar e foarte greu ca antrenor să simţi presiunea conducătorilor. Să-ţi impuna anumiţi jucători, să-ţi impună anumite schimbări.

Eu cred că antrenorii trebuie lăsaţi. În momentul în care angajezi un antrenor, de asta îl angajezi, să-l laşi să-şi facă treaba. Dacă nu îşi face treaba, îl dai afară. În momentul în care tu i-ai impus anumiţi jucători, el vrea alţii, vede jocul altfel...sigur, fiecare cu strategia lui”, a declarat Jean Vlădoiu.

”Sincer, pentru el e o şansă să poată fii cunoscut, dar să decidă e foarte greu. Adică vine să-şi facă un nume şi ca să câştige campionatul, pentru că toţi s-au gândit la fel, <<nu s-a câştigat atâţia ani, poate câştig eu>>. Cu toţii ştim că acolo patronul face echipa şi el decide”, a mai spus Marian Aliuţă.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgigi becalidinu todoran 

viewscnt
Articole similare