Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este fiul unui fost jucător al FCSB-ului şi visează să-şi depăşească tatăl: ”Eu eram mai tehnic”. :) Cum bate loviturile libere. VIDEO

Este fiul unui fost jucător al FCSB-ului şi visează să-şi depăşească tatăl: ”Eu eram mai tehnic”. :) Cum bate loviturile libere. VIDEOgalerie foto

Special

Comentarii

Maryo Andrei Neaga, fiul lui Adrian Neaga, visează să ajungă fotbalist şi chiar îşi ”ameninţă” tatăl că-i va depăşi performenţele. Deocamdată, Maryo are aproape 10 ani şi joacă fotbal la Athletic Slatina, unde îl are antrenor pe Sebastian Noaţă.

Maryo Andrei Neaga va împlini 10 ani pe 10 iunie, dar visează deja la o carieră de fotbalist. Fiul lui Adrian Neaga este foarte pasionat de fotbal, este legitimat în prezent la Athletic Slatina şi se remarcă mai ales prin felul în care loveşte mingea. Din când în când, se tachinează cu tatăl său, căruia îi transmite că-l va depăşi:

”Da, mă bucur în primul rând că îi place deocamndată la el este la nivel de joacă, nu realizează, are calităţi la vârsta lui, eu eram mai tehnic, bine aşa îmi place mie să mă alint şi să îl amărăsc pe el că el, chiar spune că mă va depăşi pe mine într-o zi să sperăm”, a mărturisit Adrian Neaga pentru Telekom Sport.



Adriana Neaga are şi o fiică, pe Iunis, mai mare cu aproximativ 5 ani faţă de Maryo. Fostul atacant al FCSB-ului susţine că are o relaţie foarte strânsă cu copiii săi, cărora încearcă să le fie prieten:

”Da, m-am apropiat de copii, îi cert când e cazul sunt prietenul lor adică nu, mă consider un părinte, dar mai presus de părinte sunt prieten cu ei, pentru că vreau să le explic din experienţa acumulată de-a lungul vieţii mele până acum, lucrurile bune şi lucrurile rele ca să poată să distingă fiecare. Sunt, e normal când se întâlnesc, adică când stau mult împreună mai ies şi certuri mai ies şi bătăi, nu intervenim câteodată îi mai lăsăm pentru că amândoi greşesc dar e diferenţă prea mare, adică e diferenţă de cinci ani între ei, fata înţelege chestia asta, dar e bine că sunt sănătoşi asta e important şi cu rele şi cu bune important să fie sănătoşi”, a mai spus Neaga pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maryo andrei neaga 

viewscnt
Articole similare