Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este în pericol prezenţa Simonei Halep la Jocurile Olimpice!? ”Lucrează mult la revenire. Are o poftă incredibilă de rezultate”

Este în pericol prezenţa Simonei Halep la Jocurile Olimpice!? ”Lucrează mult la revenire. Are o poftă incredibilă de rezultate”

Simona Halep

Comentarii

Daniel Dobre, antrenorul reangajat de Halep în urmă cu câteva săptămâni, a discutat despre starea de sănătate a sportivei.

Simona Halep, numărul 3 WTA, a trebuit să abandoneze turneul de la Roma în turul doi, prima rundă pe care o disputa în cadrul competiţiei. Sportiva noastră s-a accidentat şi a fost forţată să renunţe când o conducea pe Angelique Kerber, loc 28 WTA, cu scorul de 6-0, 3-3.

Halep a părăsit Roma şi a revenit în ţară pentru a îşi plănui programul de recuperare. Fiind o accidentare destul de dură, românca a trebuit să renunţe şi la prezenţa la Roland Garros, turneu în urma căruia ar fi reînceput colaborarea cu fostul antrenor, Daniel Dobre, cu care s-a mai pregătit între 2015-2017 şi în 2019.

Este în pericol prezenţa Simonei Halep la Jocurile Olimpice!?

Într-un interviu, acesta a discutat despre starea de sănătate a Simonei. Dobre a dezvăluit că sportiva a început recuperarea şi ar trebui să fie disponibilă la Jocurile Olimpice, dar şi câteva turnee înainte de acestea, printre care şi Wimbledon.

”Simona este bine după câte ştiu eu, nu stau în fiecare zi să vorbesc cu ea. Colaborarea mea cu ea trebuia să începă după Roland Garros. Ştiu că lucrează mult la revenire, a fost în Germania şi a făcut nişte infiltraţii, acum este pe partea de fizioterapie zilnică.

Cred că acordă trei, patru ore pe zi revenirii. Eu o văd bine din punct de vedere mental şi o să revină mai puternică pentru că are încă un cuvânt de spus şi doreşte să bifeze alte obiective. (n.r. sunt în pericol Jocurile Olimpice pentru Halep?) Nu cred, nu cred. Eu cred că Wimbledonul îl va juca şi turneele dinainte, dacă toul merge bine, bineînţeles.

Te scoate un pic din ritm, având în vedere dacă ar fi avut un sezon din plin şi ar fi avut mecuri era mai uşor, având în vedere că a stat şi cu umărul o perioadă lungă o să se adauge, dar Simona este, din punct de vedere al talentului, foarte sus şi are nevoie doar de câteva zile ca îşi revină.

Are experinţa necesară, ştie ce înseamnnă să te motivezi, ştie cum să abordeze un turneu mare. Eu o văd bine pentru că va veni cu o poftă incredibilă, de a juca în primul rând tenis, pentru că nu a jucat foarte mult şi poftă de rezultate, de a arăta că este acolo. Încearcă să vadă ce s-a întâmplat.

Există mai multe cauze. există o suprasolicitare, există şi anumite fenomene de stres, un sezon atipic”, a declarat Daniel Dobre.

Afla mai multe despre: simona halepjocurile olimpicewtahalep jocurile olimpicedaniel dobre 

viewscnt
Articole similare