Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este incompatibil cu succesul ce a făcut!" Simona Halep, criticată dur pentru decizia sa

"Este incompatibil cu succesul ce a făcut!" Simona Halep, criticată dur pentru decizia sa

Tenis

Comentarii

Antrenorul australian de tenis David Taylor critică dur cele mai recente despărţiri din tenisul feminin, printre care şi cea dintre Simona Halep şi belgianul Thierry van Cleemput.

Conform publicaţiei iberice Punto de Break, Taylor este scandalizat de rupturile dintre Simona Halep şi Van Cleemput, Angelique Kerber şi Wim Fissette şi Daria Kasatkina cu Philippe Dehaes. Australianul oferă drept exemplu cazul Simonei Halep.

"Ca să poţi ajuta şi să faci o treabă bună, ai nevoie de timp, deoarece este un proces întreg. Să lucrezi sub presiunea faptului că poţi fi demis după o săptămână, este ceva incompatibil cu succesul. Rezultatele nu vor fi niciodată atât de rapide, iar dacă vor apărea, nu vor fi rezultatul muncii antrenorului", a declarat Taylor.

"Sunt mult mai mulţi oameni implicaţi care au diverse interese. Premiile au crescut enorm în ultimele decenii, iar jucătoarele sunt influenţate din mai multe surse externe. Agenţi, sponsori, federaţii... Sunt oameni care caută succesul rapid. Jucătoarele simt presiunea şi iau decizii pripite", a mai spus Taylor.

Halep a început colaborarea neoficial cu Thierry Van Cleemput la Australian Open 2019, acolo unde a fost eliminată în optimi de Serena Williams. Doha a fost primul turneu oficial în care antrenorul de 50 de ani s-a aflat în loja jucătoarei noastre, însă la final fostul lider mondial a anunţat că a renunţat la serviciile belgianului.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare