Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este incredibil la ce oferte a renunţat Gică Hagi!” Dezvăluirile lui Gică Popescu

”Este incredibil la ce oferte a renunţat Gică Hagi!” Dezvăluirile lui Gică Popescu

Cupa României

Comentarii

Gică Popescu susţine că Gică Hagi a avut oferte pe care puţini antrenori ar fi avut tăria să le refuze, dar cel mai mare fotbalist român a preferat să-şi continue proiectul la Viitorul.

Gică Hagi a reuşit să câştige un nou trofeu cu Viitorul, Cupa României, după ce a trecut în finală de Astra. Însă ar putea fi ultimul meci pentru el ca antrenor la Viitorului. Hagi şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a-şi încerca norocul în străinătate, la o echipă care să-i asigure buget pentru performanţă.

Gică Popescu spune că Hagi a avut şi în trecut oferte foarte tentante, însă atunci a preferat să-şi crească echipa:

”(Dacă vine o ofertă de nerefuzat pentru Gică Hagi) Întrebaţi-l pe el, eu de unde să ştiu. Gică a avut multe oferte, credeţi-mă, multe oferte şi la bani foarte mulţi. Oferte pe care nu ştiu câţi antrenori le-ar fi refuzat. Însă a preferat să rămână aici, a ales să rămână aici. Este un lucru de multe ori greu de înţeles. Să rămâi, să munceşti fără bani, ba chiar să aduci bani de acasă şi să ţii acest proiect în viaţă... rezultatele se văd. A reuşit să câştige campionatul acum doi ani de zile, câştigă un nou trofeu important, este la un pas de a accede în grupele Europa League... este un lucru incredibil ce face Gică şi la ce oferte a renunţat”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popescugica hagi 

viewscnt
Articole similare