Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este Jose Mourinho un antrenor defensiv? Cifre impresionante pe banca lui Spurs pentru tehnicianul portughez

Este Jose Mourinho un antrenor defensiv? Cifre impresionante pe banca lui Spurs pentru tehnicianul portughez

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a dus-o pe Tottenham pe 2 în Premier League, iar fanii visează la trofee în acest an.

De foarte mulţi ani, Jose Mourinho a primit eticheta de antrenor defensiv. Portughezul s-a apărat mereu şi a subliniat că el ştie doar să se adapteze perfect la ceea ce găseşte la nivel de lot, campionat sau meci. În mare, pare să aibă dreptate.

Noul sezon a început excelent pentru Tottenham, care în primele 13 meciuri ale noului sezon are o medie de 3.3 goluri pe meci, cea mai mare din fotbalul britanic. Un detaliu pe care nimeni nu îl poate contesta în acest moment la Mourinho, care cu siguranţă nu poate fi privit acum ca un tehnician defensiv.

La Real Madrid, portughezul a bifat o medie de 2.8 goluri marcate pe meci, cu probabil cel mai bun lot pe care l-a avut la dispoziţie în cariera sa. 476 de goluri a marcat Madridul lui Jose Mourinho, care a doborât recordul de puncte şi de goluri marcate într-un singur sezon, în toată istoria fotbalului spaniol. Mai mult, media de goluri marcate pe meci de Realul lui Mourinho este mai mare decât cea a Realului lui Zinedine Zidane şi mai mare decât a Barcelonei lui Pep Guardiola.

Ce alte medii a mai avut Mourinho? La United a bifat-o pe cea mai mică: 1.74 goluri marcate pe meci. La Inter, acolo unde a cucerit UEFA Champions League, portughezul a bifat o medie de 1.78 goluri pe meci, iar la Chelsea, în 320 de meciuri, formaţia sa a marcat 588 de goluri, adică o medie de 1.83 de goluri pe meci.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare