Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este jucătorul Realului, dar vrea să-i scoată din Cupa Spaniei! Zaragoza - Real Madrid este miercuri la Telekom Sport de la ora 22:00

Este jucătorul Realului, dar vrea să-i scoată din Cupa Spaniei! Zaragoza - Real Madrid este miercuri la Telekom Sport de la ora 22:00

Real Madrid

Comentarii

Alberto Soro Alvarez a fost achiziţionat deja de Real Madrid, dar fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost lăsat pentru încă un sezon la Zaragoza.

Una dintre revelaţiile sezonului trecut din Liga 123, Alberto Soro intrase atât în atenţia Realului, cât şi a altor cluburi mari din Europa, precum FC Barcelona sau Chelsea. Impresionează prin spiritul său de lider, prin personalitate şi o maturitate complet atipică pentru vârsta sa.

Miercuri, în direct la Telekom Sport, va îmbrăca tricoul Zaragozei în duelul cu Real Madrid şi mărturiseşte că, deşi se va simţi ciudat, va da totul ca Zaragoza să se califice mai departe: ”Nu cred că privirile vor fi asupra mea. Eu am să intru pe teren şi am să dau absolut totul, aşa cum fac mereu. Real Zaragoza este clubul la care am crescut, însă ţin pumnii ambelor formaţii. Să joci contra celor mai buni din lume este un vis” a mărturisit Soro.

”Am o mare dorinţă de a înfrunta Real Madrid, pentru că acolo sunt cei mai buni fotbalişti din lume. Pentru noi, prioritatea este campionatul, dar sperăm să facem o figură frumoasă şi, de ce nu, să ne calificăm” a mai spus Soro, înainte de meciul contra viitoarei sale echipe.

Soro are 19 meciuri disputate în tricoul Zaragozei în acest sezon. El a marcat două goluri şi a reuşit 6 pase decisive în 1241 de minute disputate.

Afla mai multe despre: alberto sororeal madrid 

viewscnt
Articole similare