Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este negru, ce vreţi!?" Şoc în Italia! Preşedintele Bresciei, declaraţie cu tentă rasistă la adresa lui Balotelli, după ultima ispravă a atacantului

"Este negru, ce vreţi!?" Şoc în Italia! Preşedintele Bresciei, declaraţie cu tentă rasistă la adresa lui Balotelli, după ultima ispravă a atacantului

Campionate

Comentarii

O declaraţie a lui Massimo Cellino, patronul Bresciei, despre Mario Balotelli (29 de ani), atacantul nou promovatei în Serie A, face înconjurul presei din Italia. Omul cu banii de la Brescia a folosit o frază cu tentă rasistă pentru a-l descrie pe "Super Mario", vârful exclus din lot de antrenorul Fabio Grosso, după ce a lipsit de la antrenament pentru că s-a certat cu conducerea clubului.

Patronul Bresciei a ieşit în faţă cu o declaraţie nepotrivită despre Balotelli, după ultimele incidente din viaţa atacantului Bresciei. Întrebat de situaţia lui Balotelli din ultima perioadă, Cellino a replicat: "Ce vreţi să comentez despre asta? Este negru, dar se chinuie să iasă la lumină. Nu putem să ne bazăm pe un singur om tot timpul. Nu ar fi corect pentru echipă".

Apoi, după ce declaraţia sa a făcut înconjurul presei din Italia, Cellino a revenit cu precizări, susţinând că n-a intenţionat să-l jignească pe Balotelli. Preşedintele a mai recunoscut şi că decizia lui Balotelli de a se a alătura formaţiei din Serie A a fost greşită încă de la început: "Fraza mea de mai devreme a fost total neînţeleasă. Nu am vrut să fac vreun comentariu cu tentă rasistă, în niciun caz. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, l-aş întreba pe Balotelli dacă vrea cu adevărat să vină la Brescia. Decizia lui din vară a fost mult mai riscantă decât părea la prima vedere. Mario este mult mai fragil decât lasă să se vadă. El nu este obişnuit să lupte pentru evitarea retrogradării şi cred că asta este o problemă. Nu este la fel de determinat când intră pe teren, iar din cauza asta au de suferit atât el, cât şi echipa".

Mario Balotelli este exclus din lotul Bresciei pentru meciul cu AS Roma, în următoarea partidă din campionat. Atacantul italian a semnat cu Brescia în luna august şi mai are contract cu italienii până în 2022. De la transferul său, atacantul a marcat de două ori în şapte partide.

Afla mai multe despre: mario balotellibresciarasismmassimo cellino 

viewscnt
Articole similare