Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este nevoie de timp” Adrian Vasile, optimist în privinţa viitorului: ”Echipa asta o să arate din ce în ce mai bine”


”Este nevoie de timp” Adrian Vasile, optimist în privinţa viitorului: ”Echipa asta o să arate din ce în ce mai bine”

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, în deplasare, formaţia germană Borussia Dortmund, scor 25-22 (12-11), în grupa A a Ligii Campionilor.

Antrenorul Adrian Vasile a încercat să rămână ponderat după acest succes important din Germania: ”E nevoie de fiecare victorie, era un meci important, cum e orice meci din Liga Campionilor, pentru că nivelul acestei competiţii este important şi unul ridicat. E foarte important pentru noi, nu că ar fi un cadou sau nu, dar pentru noi era foarte important acest moment” a spus Adrian Vasile.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Grijseels 5 goluri, Zschocke 5, Gutierrez 5, pentru Borussia, respectiv Neagu 6, Arntzen 5, pentru CSM Bucureşti. Adrian Vasile a explicat: ”Este nevoie de timp, aşa că nu o să mă bucur şi o să mă extaziez că am făcut o apărare bună şi că poate atacul în meciul cu Dortmund nu a fost atât de bun şi este nevoie de timp să ne reconfirmăm şi să facem în teren lucrurile pe care vrem să le facem. Echipa asta o să arate din ce în ce mai bine când o să treacă mai mult timp pentru că e un sezon în care nu putem vorbi de perioada precompetiţională în care meciurile debutează rapid şi nu ai timp să te antrenezi ca şi acum” a mărturisit antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile, la revenirea echipei în România.

Anterior victoriei din Germania, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don şi 36-31 cu Podravka Koprivnica. După patru etape, clasamentul este condus de Rostov-Don 6 puncte, urmată de FTC Budapesta 6, Team Esbjerg 5, Borussia Dortmund 5, Brest 4, CSM Bucureşti 4, Podravka 2, Buducnost 0 puncte.

Afla mai multe despre: csm bucureştiadrian vasile 

viewscnt
Articole similare