Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Este o mină de aur pentru Gigi Becali” Jucătorul de la FCSB care îi va umple conturile patronului

„Este o mină de aur pentru Gigi Becali” Jucătorul de la FCSB care îi va umple conturile patronului

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (23 de ani) este fotbalistul care va fi transferat în viitorul sezon de la FCSB, conform planului stabilit de Gigi Becali.

Olaru a crescut mult de când a venit la FCSB şi cota lui a ajuns la 2,5 milioane de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Fotbalistul a avut diverse oferte pe numele său, însă Becali ia- stabilit preţul şi nu vrea să scadă niciun euro. Suma cerută pe Olaru este 10 milioane de euro!

  • 8 goluri a marcat Olaru, sezonul trecut, în tricoul lui FCSB

Mijlocaşul a fost remarcat, recent, şi de Marin Barbu, fostul antrenor din Liga I, care îi prevede un viitor strălucit lui Olaru.

„Din Liga 1 mi-a sărit în ochi Olaru de la FCSB, dar este puţin nerezistent la critici uneori. Cam aşa se vede. Cred că poate fi un jucător exponenţial al fotbalului românesc, este tinerel, are putere de luptă, îl ascultă şi «năbădăioasa», adică mingea. Cred că poate fi o mină de aur pentru Gigi”, a declarat „Magiun” la emisiunea GSP Live.

  • 600.000 de euro a plătit Becali celor de la Mediaş în schimbul mijlocaşului

Darius Olaru a bifat 12 meciuri pentru echipa naţională de tineret, în preliminarii şi la turneul final din Ungaria, reuşind să înscrie şi un gol, contra Finlandei U21. 

  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră lui Olaru contractul cu FCSB

Darius Olaru s-a accidentat în amicalul Gloria Buzău – FCSB

Fotbalistul a căzut destul de rău în urma unui duel cu un jucător de la Gloria Buzău, iar Olaru s-a lovit la umărul la care a mai avut probleme la finalul sezonului 2020 – 2021.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarugigi becali 

viewscnt
Articole similare