Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Este o realizare să devii campion mai ales în aceste condiţii dificile cu pandemia” Andrei Burcă a marcat golul care a adus titlu în Gruia

„Este o realizare să devii campion mai ales în aceste condiţii dificile cu pandemia” Andrei Burcă a marcat golul care a adus titlu în Gruia

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a cucerit al 4-lea titlu consecutiv în Liga 1 şi al 7-lea din istorie, după victoria cu FC Botoşani, scor 1-0, şi a stabilit o serie de recorduri impresionante.

Andrei Burcă, fundaşul CFR-ului, a înscris golul victorie şi a adus titlu în Gruia!

După meci, fundaşul a fost foarte fericit şi a mărturisit că nu a fost uşor!

„Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să câştigăm aici, a fost un meci foarte dificil. Suntem euforici, suntem mândri că am reuşiti să luăm 4 campionate la rând, nu ştiu dacă a mai reuşit cineva după revoluţie acest lucru. Este foarte important să ne bucurăm acum, dar mai avem un meci dificil contra celor de la FCSB şi trebuie să terminăm sezonul bine.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi familiei.. am reuşit să trecem peste nişte momente dificile când toată lumea ne cataloga drept bătrâni, că nu mai avem vlagă, că ne-am săturat, că nu mai avem foame. Am dovedit în această seară ce fel de echipă suntem. Este o realizare să devii campion mai ales în aceste condiţii dificile cu pandemia!”, a declarat Burcă.

CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 titluri la rând.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1andrei burca 

viewscnt
Articole similare