Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este o zi mare pentru fotbalul românesc. ”Regele” Gheorghe Hagi împlineşte 54 de ani. Popescu: ”În fiecare an îi spun acelaşi lucru”

Este o zi mare pentru fotbalul românesc. ”Regele” Gheorghe Hagi împlineşte 54 de ani. Popescu: ”În fiecare an îi spun acelaşi lucru”

Special

Comentarii

În urmă cu 54 de ani, la Săcele - în judeţul Constanţa - se năştea cel ce avea să devină mai târziu cel mai bun fotbalist român din istorie. 5 februarie rămâne o dată îngroşată în calendarul fotbalului românesc - ziua în care s-a născut marele Gică Hagi.

Gino Iorgulescu, Mircea Lucescu şi Gică Popescu sunt doar trei dintre personalităţile care şi-au intersectat cariera cu cea a lui Gică Hagi. Aşa au rămas apropiaţi şi acum cei trei îi fac urări cu ocazia împlinirii a 54 de ani.

Reporter: E ziua lui Gică Hagi, vreun mesaj pentru Gică?

Gino Iorgulescu: Ar fi trebuit să fie aici, cu noi! La mulţi ani, Gică! Ar fi fost bine să fi fost aici cu noi.

Reporter: Cea mai frumoasă amintire cu Gică Hagi?
Mircea Lucescu: Au fost atât de multe încât e greu să spui una. Un fotbalist extraordinar, un om deosebit şi un antrenor, un preşedinte, un patron, toate le face la superlativ.

Primul care i-a urat însă la mulţi ani regelui a fost Gică Popescu.

Reporter: Ce mesaj aveţi pentru Gică?
Gică Popescu: În fiecare an îi spun acelaşi lucru. Să fie sănătos, aproape de familie este, bogat este, să fie mai calm. Să fie mai rezervat în acele apariţii pe care le are pe teren. Gică ştie foarte bine ce are de făcut, este un prieten extraordinar, un tată nemaipomenit, eu îi doresc doar să fie sănătos, că el ştie foarte bine ce are de făcut.

Afla mai multe despre: gica hagigino iorgulescumircea lucescugica popescu 

viewscnt
Articole similare