Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este obligatoriu să fim campioni la finalul campionatului!” Ce a spus Panţîru, omul de trei puncte al FCSB-ului: ”Am văzut de când eram în tribună că interii fac presing la portar”

”Este obligatoriu să fim campioni la finalul campionatului!” Ce a spus Panţîru, omul de trei puncte al FCSB-ului: ”Am văzut de când eram în tribună că interii fac presing la portar”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei FC Botoşani, într-un meci disputat la Giurgiu.

FCSB a început playoff ul cu un gol fabulos al puştiului minune Octavian Popescu. Golul lui Popescu a fost golul de 1-1 cu Botoşani. Apoi, portarul Papp a gafat ca în curtea şcolii, iar Panţîru a marcat golul de trei puncte pentru roş-albaştri.

Botoşani începuse excelent meciul. Ashkovski a deschis scorul la capătul unei curse de 70 de metri. FCSB a întors meciul în decurs de patru minute şi s-a impus cu 2 la 1, păstrându-şi avansul de un punct în fruntea clasamentului.

Am văzut de când eram în tribună că interii fac presing la portar şi din fericire mi-a ieşit. Asta este, se întâmplă. Am făcut pressing şi din fericire, mi-a ieşit. Nu ştiam că voi intra, mai puţin contează asta, important este că am câştigat cele trei puncte. Se poate întâmpla să jucăm şi mai slab, dar FC Botoşani are jucători de calitate. Mă bucur că am câştigat noi astăzi. Avem încredere mare în noi şi nu renunţăm niciodată. Nu m-am uitat la rezultatul CFR-ului. Noi încercăm să dăm totul în fiecare meci” a spus Panţîru, autorul golului victoriei roş-albaştrilor, după meci.

De ce spuneţi că a fost o primă repriză slabă? Ei tot meciul au avut o singură ocazie unu la unu cu mine, pe care au fructificat-o. Noi, într-adevăr, nu am avut ocazii foarte mari, dar, să spun în termeni fotbalistici, i-am înghesuit în propriul 16. Din punctul meu de vedere a fost un joc bun. Toată lumea s-a obişnuit ca FCSB să marcheze foarte multe goluri şi, dacă e să câştigăm la limită, toată lumea se gândeşte că a fost un meci prost. (n.r despre Octavian Popescu). Sper să ajungă acest copil acolo sus, pentru că este un tânăr talent, un caracter foarte frumos. Îi mulţumim pe această cale că este lângă noi şi să sperăm că vom câştiga campionatul şi după aceea va avea şi el o şansă să plece în afară. Este obligatoriu ca la finalul campionatului să ieşim pe primul loc şi să fim campioni. Se poate întâmpla ca la fiecare meci să câştigi cele trei puncte, sau cine ştie. Îmi doresc ca la finalul campionatului să fiu campion” a mărturisit şi Cătălin Straton, portarul titular al FCSB-ului în acest meci. 

Afla mai multe despre: panţîrustratonfcsb 

viewscnt
Articole similare