Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Arsenal a completat transferul! Un internaţional portughez este primul jucător adus de Mikel Arteta în vara aceasta

Este oficial! Arsenal a completat transferul! Un internaţional portughez este primul jucător adus de Mikel Arteta în vara aceasta

Arsenal

Comentarii

Arsenal a completat transferul lui Nuno Tavares, 20 de ani, de la Benfica, pentru opt milioane de euro.

Nunu Tavares a semnat oficial cu Arsenal! Fundaşul stânga a părăsit-o pe Benfica pentru a veni la Londra, iar după cinci zile petrecute în izolare, şi-a completat mutarea pe Emirates. Jucătorul a semnat un contract pe ”termen lung”, informează BBC, şi va purta tricoul cu numărul 20.

Este oficial! Arsenal a completat transferul!

În vârstă de doar 20 de ani, Tavares a debutat pentru Benfica în sezonul 2019/2020 şi a devenit o parte importantă din formaţia lusitană. În cei doi ani petrecuţi cu prima echipă, fundaşul stânga a însumat 41 de apariţii, în care a marcat un gol şi a oferit şapte pase decisive, ridicând Supercupa Portugaliei în 2020.

Forma sa impresionantă din Liga NOS l-a motivat pe Fernando Santos să îl convoace pe Tavares la naţională, iar acesta are două apariţii pentru Portugalia, deşi nu a prins echipa pentru Euro 2020. Evaluat la şapte milioane de euro de transfermarkt, Arsenal a plătit opt milioane pentru transferul său, o sumă modestă la standardele Premier League-ului.

Lusitanul a fost adus pe Emirates cu scopul a crea competiţie pentru Kieran Tierney, titularul din flancul stâng al apărării ”tunarilor”. Mai mult, scoţianul a fost afectat constant de accidentări în trecut, astfel că Tavares va avea mai mult ca sigur şansa să îl impresioneze pe Arteta şi să se lupte pentru un loc de titular.

Afla mai multe despre: arsenaltransferuri arsenalnuno tavaresnuno tavares arsenal 

viewscnt
Articole similare