Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Bayern Munchen a finalizat transferul unui jucător de la Reading, coleg cu George Puşcaş

Este oficial! Bayern Munchen a finalizat transferul unui jucător de la Reading, coleg cu George Puşcaş

Transferuri

Comentarii

Fundaşul Omar Richards, care a evoluat la clubul englez din divizia a doua Reading FC, alături de atacantul George Puşcaş, a ajuns la Bayern Munchen, cu care a semnat un contract până în 2025, a anunţat, joi, campioana Germaniei.

Omar Richards, jucător englez de 23 de ani, se afla la sfârşitul contractului cu Reading şi, prin urmare, a fost recrutat fără sumă de transfer, a precizat Bayern, adăugând că fotbalistul va purta tricoul cu numărul trei.

Bayern Munchen a finalizat transferul unui jucător de la Reading

"Omar este un jucător foarte bun din punct de vedere tehnic pentru un fundas stânga. El găseşte soluţii bune în jocul ofensiv, este foarte atent şi noi avem încredere că va avea un rol bun în echipa noastră", a declarat într-un comunicat directorul sportiv al lui Bayern, Hasan Salihamidzic.

"Un vis devine realitate”, a spus Omar Richards, adăugând că este mândru că acum poartă culorile clubului care a câştigat recent campionatul german pentru a noua oară la rând. În sezonul viitor, Richards, care poate juca şi mijlocaş stânga, este de aşteptat să concureze pentru un post de titular cu canadianul Alphonso Davies şi cu francezul Lucas Hernandez.

Afla mai multe despre: omar richardsbayern munchenreading 

viewscnt
Articole similare