Experiențe împreună.
You are here:

Este oficial! Celtic şi-a anunţat noul antrenor. Cine se va lupta pentru titlu cu Steven Gerrard şi Ianis Hagi

Este oficial! Celtic şi-a anunţat noul antrenor. Cine se va lupta pentru titlu cu Steven Gerrard şi Ianis Hagi
Comentarii

Celtic Glasgow şi-a anunţat noul antrenor după despărţirea de Neil Lennon. Ange Postecoglou, fostul selecţioner al Australiei, va prelua conducerea echipei.

Australianul născut în Grecia, Ange Postecoglou, a fost ales ca noul antrenor al Celtic Glasgow. Tehnicianul de 55 de ani vine pe Celtic Park din Japonia, de la Yokohama F. Marinos, după ce a semnat un contract valabil pe un an cu formaţia scoţiană.

Celtic şi-a anunţat noul antrenor

Postecoglou se află la doar a doua experienţă în Europa, după ce a mai pregătit-o pe Panachiki, formaţia din divizia secundă elenă, în 2008. În afara scurtei aventuri din Grecia, tehnicianul a mai pregătit mai multe formaţii australiene, naţionalele U17, U20 şi cea de seniori a Australiei, dar şi Yokohama F. Marinos, formaţie japoneză pe care a condus-o până la venirea în Scoţia.

În cariera de antrenor, Postecoglou a ridicat patru titluri de campion, trei în Australia şi unul în Japonia, şi Cupa Asiei, cu Australia, echivalentul Campionatului European. Greco-australianul este un nume relativ necunoscut în Europa, astfel că numirea sa vine ca o surpriză clară pentru fanii scoţieni.

După demisia lui Neil Lennon în februarie, Celtic a avut nevoie de patru luni pentru a găsi un înlocuitopr pe placul său, iar suporterii formaţiei din Glasgow vor fi curioşi să vadă ce poate oferi acest ”necunoscut” echipei favorite.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...