Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Celtic şi-a anunţat noul antrenor. Cine se va lupta pentru titlu cu Steven Gerrard şi Ianis Hagi

Este oficial! Celtic şi-a anunţat noul antrenor. Cine se va lupta pentru titlu cu Steven Gerrard şi Ianis Hagi
Comentarii

Celtic Glasgow şi-a anunţat noul antrenor după despărţirea de Neil Lennon. Ange Postecoglou, fostul selecţioner al Australiei, va prelua conducerea echipei.

Australianul născut în Grecia, Ange Postecoglou, a fost ales ca noul antrenor al Celtic Glasgow. Tehnicianul de 55 de ani vine pe Celtic Park din Japonia, de la Yokohama F. Marinos, după ce a semnat un contract valabil pe un an cu formaţia scoţiană.

Celtic şi-a anunţat noul antrenor

Postecoglou se află la doar a doua experienţă în Europa, după ce a mai pregătit-o pe Panachiki, formaţia din divizia secundă elenă, în 2008. În afara scurtei aventuri din Grecia, tehnicianul a mai pregătit mai multe formaţii australiene, naţionalele U17, U20 şi cea de seniori a Australiei, dar şi Yokohama F. Marinos, formaţie japoneză pe care a condus-o până la venirea în Scoţia.

În cariera de antrenor, Postecoglou a ridicat patru titluri de campion, trei în Australia şi unul în Japonia, şi Cupa Asiei, cu Australia, echivalentul Campionatului European. Greco-australianul este un nume relativ necunoscut în Europa, astfel că numirea sa vine ca o surpriză clară pentru fanii scoţieni.

După demisia lui Neil Lennon în februarie, Celtic a avut nevoie de patru luni pentru a găsi un înlocuitopr pe placul său, iar suporterii formaţiei din Glasgow vor fi curioşi să vadă ce poate oferi acest ”necunoscut” echipei favorite.

Afla mai multe despre: celticantrenor nou celticange postecoglou 

viewscnt
Articole similare