Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! CFR Cluj are un nou preşedinte: ”Confirm înţelegerea”

Este oficial! CFR Cluj are un nou preşedinte: ”Confirm înţelegerea”

CFR Cluj

Comentarii

Crisit Balaj a confirmat că urmează să devină noul preşedinte al lui CFR Cluj.

CFR Cluj şi-a încheiat căutarea pentru un nou preşedinte. După plecarea lui Marian Copilu, postul rămăsese liber, iar fostul artibtru şi actualul preşedinte al ANAD urmează să îl înlocuiască. Cristi Balaj îşi va elibera postul actual, urmând să fie noul preşedinte al campioanei României. Mutarea a fost confirmată chiar de Balaj, pe pagina oficială de Facebook.

Este oficial! CFR Cluj are un nou preşedinte

Confirm înţelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuţiilor cu acţionarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înfiinţării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât şi pentru echipa naţională.

Discuţiile abordate au vizat atribuţiile funcţiei de preşedinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greşelile majore. Atenţia mea se îndreaptă acum şi către decizia WADA de a declara Agenţia Naţională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.

Am decis ca preluarea funcţiei de preşedinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaş normal în Parlament şi este asigurată procedura de urgenţă propusă în urma şedinţei de Guvern”, se arată în mesajul postat de Balaj.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare