Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Doi jucători ai lui Chelsea şi-au prelungit contractul! Surpriza la care nu se aştepta nimeni

Este oficial! Doi jucători ai lui Chelsea şi-au prelungit contractul! Surpriza la care nu se aştepta nimeni

Chelsea

Comentarii

Veteranii lui Chelsea, Thiago Silva şi Olivier Giroud, au semnat prelungiri de contract cu clubul, fiecare pe încă un an.

În urma succesului de necrezut din UEFA Champions League, Chelsea le-a prelungit contractele lui Thiago Silva şi Olivier Giroud, doi dintre veteranii echipei lui Tuchel. Fiecare dintre aceştia a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului viitor.

Thiago Silva a semnat cu Chelsea doar vara trecută şi a adus cu el calităţi de lider de care echipa nu beneficia încă. Acesta a făcut parte dintr-o apărare impenetrabilă, după venirea lui Tuchel, şi i-a condus pe londonezi spre un triumf incredibil în Liga Campionilor, la doar un an după ce pierduse finala împrenă cu tehnicianul neamţ, la PSG.

Giroud şi Silva au semnat prelungiri cu Chelsea

De cealaltă parte, Olivier Giroud face parte din lotul ”albaştrilor” de mai bine de trei ani, semnând de la Arsenal în ianuarie 2018. Deşi nu a fost mai niciodată titular, atacantul francez a reuşit să puncteze pentru Chelsea când a contat cel mai mult, ca foarfeca din turul optimilor cu Atletico, şi a strâns 39 de goluri şi 14 pase decisive în 119 apariţii pentru londonezi.

Cu Silva ajungând la aproape 38 de ani la finalul sezonul viitor, iar Giroud la 35, cei doi se pregătesc, probabi, pentru ultimul sezon în albastrul lui Chelsea. Oricum, după triumful din Liga Campionilor din sezonul de abia încheiat, cei doi vor rămâne în istoria londonezilor pentru totdeauna.

Afla mai multe despre: chelseaolivier giroudthiago silva 

viewscnt
Articole similare