Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho. Puştiul minune al Olandei a semnat cu Borussia

Este oficial! Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho. Puştiul minune al Olandei a semnat cu Borussia

Borussia Dortmund

Comentarii

În cursul zilei de marţi, Borussia Dortmund a confirmat transferul lui Donyell Malen, de la PSV.

Borussia Dortmund continuă cu transferurile de senzaţie! Formaţia nemţească are o politică de a aduce cei mai buni jucători tineri din lume şi a îi vinde pe sume mari, aşa cum a făcut cu Sancho sau Dembele, iar Donyell Malen s-ar putea alătura numelor acestea.

Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Jadon Sancho

Olandezul a fost cumpărat de la PSV cu 30 de milioane de euro şi semnat un contract pe cinci ani. Cotat la aceeaşi sumă de transfermarkt, Malen reprezintă o investiţie inteligentă a lui Dortmund, care va încerca să îl dezvolte pe tânărul internaţional olandez şi să facă un mare profit de pe urma sa.

În vârstă de doar 22 de ani, Malen reprezenta o mare speranţă a Ţărilor de Jos de ani buni, însă o accidentare gravă i-a afectat dezvoltarea. Revenit pe teren înaintea ultimului sezon, acesta a expoldat şi a reuşit să pătrundă în echipa naţională. La Euro, acesta a impresionat într-o selecţionată dezamăgitoare a Olandei, oferind două pase decisive.

Trecut prin academiile lui Ajax, Arsenal şi PSV, fotbalistul a jucat la seniori doar pentru echipa din Eindhoven. În 116 meciuri, acesta a reuşit 55 de goluri şi 24 de pase decisive, ridicând trofeul Eredivise în 2018.

Afla mai multe despre: borussia dormunddonyell malenmalen dormundtransfer malen 

viewscnt
Articole similare