Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Eroul Italiei de la Euro 2012 şi-a găsit echipă nouă: ”Se spune că Balotelli este nebun, dar şi noi suntem la fel”

Este oficial! Eroul Italiei de la Euro 2012 şi-a găsit echipă nouă: ”Se spune că Balotelli este nebun, dar şi noi suntem la fel”

Transferuri

Comentarii

Mario Balotelli s-a despărţit de Monza şi a plecat în Turcia, unde va semna cu o echipa nou promovată Adana Demirspor.

Este oficial! La o zi după ce preşedintele echipei Adana Demirspor anunţa transferul lui Mario Balotelli, mutarea acestuia a fost oficializată. Formaţia turcă devine a 10-a echipă pe care o reprezintă italianul, după Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Marseille, Brescia şi Monza.


Presa italiană a făcut anunţul! Mario Balotelli şi-a găsit o nouă echipă. Eroul Italiei de la Euro 2012 va semna cu Adana Demirspor, formaţie nou promovată, a anunţat chiar preşedintele clubului, Murat Sancak. Turcul a dezvăluit că negocierile sunt aproape gata şi că echipa este pregătită să se bazeze pe Balotelli, în ciuda reputaţiei sale.

Eroul Italiei de la Euro 2012 şi-a găsit echipă nouă!

”Negocierea cu Mario Balotelli este finalizată în proporţie de 85%. El ne-a contactat prin intermediul căpitanului nostru (n.r. Gokhan Inler, fost jucător la Napoli) şi ne-a spus că vrea să vină aici. Va ajunge în Turcia săptămâna viitoare”, a dezvăluit Sancak, conform Gazzetta Dello Sport.

Balotelli ar dori să semneze cu echipa nou promovată în vederea reintrării în graţiile selecţionerului Roberto Mancini. Cei doi au avut parte de o relaţie nu tomcai bună la Manchester City, însă atacantul crede că poate obţine o convocare la Campionatul Mondial din Qatar dacă se impune în Turcia.

”Balotelli vrea să vină aici pentru a merge la Campionatul Mondial, iar sponsorul nostru îi va plăti jumătate din salariu. Se spune că Balotelli este nebun, dar suntem de la Adana şi suntem nebuni ca el, aşa că nimeni nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că vom ştii să-l gestionăm”, a mai spus Sancak.

Afla mai multe despre: transfer balotellimario balotelliadana demirspor 

viewscnt
Articole similare