Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Farul Constanţa a confirmat transferul lui Adi Petre. Cum l-a convins Hagi să semneze

Este oficial! Farul Constanţa a confirmat transferul lui Adi Petre. Cum l-a convins Hagi să semneze

Farul

Comentarii

Adi Petre este oficial noul jucător al lui Farul Constanţa, iar într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului, a dezvăluit cum a ajuns să semneze cu formaţia dobrogeană.

Un nou jucător de perspectivă a fost adus la ambiţiosul proiect al lui Hagi. Adi Petre a semnat cu formaţia ”Regelui” pe următorii trei ani şi reprezintă al doilea transfer făcut de noul club, după aducerea lui MArian Aioani, de la Chindia. Petre a semnat cu Farul din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de UTA.

În vârstă de doar 23 de ani încă, Petre a impresionat la Esbjerg şi la Campionatul European U21 din 2019 şi a devenit una dintre speranţele atacului României. Însă, un transfer la FCSB i-a distrus complet încrederea, iar, de atunci, vârful a arătat ca o umbră a jucătorului care era acum câţiva ani.

Însă, Hagi a insistat pentru transferul acestuia, iar atacantul ar putea redeveni fotbalistul de dinainte, sub conducerea unuia dintre cei mai bine văzuţi antrenori români. Petre a recunoscut că interesul ”Regelui” l-a convins să vină la Constanţă şi a afirmat că se gândeşte din nou la echipa naţională, în ciuda prestaţiilor execrabile din ultimul an.

Cum l-a convins Hagi să semneze

”Primul lucru care m-a convins a fost dorinţa domnului Hagi de a colabora cu mine, de a mă aduce la echipă. Nu a fost deloc o decizie grea, ştiind că dânsul mă doreşte m-a făcut să vreau şi mai mult să vin la această echipă.

Contează extrem de mult pentru mine, e o onoare să fiu antrenat de domnul Hagi şi sper ca împreună să aducem bucurie fanilor şi Constanţei. Mă cunosc cu foarte mulţi băieţi de aici, pe cei tineri nu îi cunosc, dar din ce am auzit sunt destul de buni.

Cred că vor face faţă în Liga 1, nu cred că vor fi probleme, Farul nu a avut niciodată probleme cu juniorii, acest lucru poate fi un mare plus în următorul sezon. Mi-am propus să ajungem în play-off, ăsta e principalul meu obiectiv, ca echipa să fie cât mai sus, să ne batem la primele locuri.

Pentru fiecare jucător să ajungă la naţionala mare e un obiectiv destul de important. Din acest moment mă gândesc şi la naţională, dar totul depinde de mine, de cum voi juca”, a declarat Adi Petre

Afla mai multe despre: farul constanţaadi petregică hagitransfer petre 

viewscnt
Articole similare