Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Inter le-a adus înlocuitori lui Lukaku şi Hakimi. Un star de la Euro şi un rival din Serie A s-au alăturat echipei conduse de Simone Inzaghi

Este oficial! Inter le-a adus înlocuitori lui Lukaku şi Hakimi. Un star de la Euro şi un rival din Serie A s-au alăturat echipei conduse de Simone Inzaghi

Inter Milano

Comentarii

În cursul zilei de luni, Inter a confirmat oficial transferurile lui Edin Dzeko şi Denzel Dumfries.

Inter a confirmat două noi transferuri luni. Formaţia italiană se află într-o situaţie inconfortabilă financiar şi a fost nevoită să renunţe la antrenorul Antonio Conte şi starurile Romelu Lukaku şi Achraf Hakimi. După ce Inzaghi a fost adus pe bancă, şi cele două vedete au fost înlocuite acum.

Deşi a primit 175 de milioane de euro din vânzarea celor doi jucători, formaţia italiană a cheltuit doar 12 milioane şi jumătate pentru înlocuitorii lor. Denzel Dumfries a costat suma respectivă şi a fost transferat pentru flancul drept al apărării, în timp ce Dzeko a venit pentru a fi noul vârf de pe San Siro.

Inter le-a adus înlocuitori lui Lukaku şi Hakimi

Doi jucători în puncte foarte diferite ale carierei, Dumfries, 25 de ani, se alătură italienilor după o campanie impresionantă la Euro. Internaţionalul batav a impresionat alături de Ţările de Jos, înainte de eliminarea lor surprinzătoare în faţa Cehiei şi o părăseşte pe PSV după trei ani.

De cealaltă parte, Dzeko se află la 35 de ani şi se apropie de finalul carierei, însă veteranul dispune de o experienţă imensă în fotbal. După ce a impresionat la Wolfsburg, bosniacul a ajuns la City, unde a petrecut patru sezoane şi jumătate, înainte de a le petrece pe următoarele şase la Roma.

Afla mai multe despre: inter milanodenzel dumfriesedin dzekotransferuri inter 

viewscnt
Articole similare