Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Joan Laporta a anunţat cine va fi antrenorul Barcelonei sezonul viitor

Este oficial! Joan Laporta a anunţat cine va fi antrenorul Barcelonei sezonul viitor

FC Barcelona

Comentarii

În cursul zilei de joi, conducerea Barcelonei a participat la o întâlnire, în cadrul căreia a decis că Ronald Koeman va continua ca antrenorul echipei.

Joan Laporta a făcut anunţul: Ronald Koeman va continua ca antrenorul Barcelonei! Veştile vin după luni întregi de zvonuri care anunţau diverşi alţi antrenori pe banca tehnică de pe Camp Nou. Însă, luând în vedere diverse considerent, Laporta a decis să continue cu actualul tehnician.

Joan Laporta a anunţat cine va fi antrenorul Barcelonei sezonul viitor

”După această perioadă de reflecţie cu Koeman, vreau să anunţ că am decis să continuăm în conformitate cu contractul său. Suntem foarte satisfăcuţi că lucrurile au ajuns la o concluzie”, a declarat Joan Laporta.

Astfel, Koeman va continua ca tehnician, iar olandezul poate duce la capăt, în sfârşit, transferurile dorite. Înturcât nu era clar că va continua pe bancă înainte, catalanii au refuzat să aducă jucătorii doriţi de Koeman, Depay şi Wijnaldum. Aguero şi Garcia au venit în schimb pe Camp Nou, însă aceste mutări ar fi fost efectuate indiferent de cine se afla pe banca echipei.

Afla mai multe despre: ronald koemanfc barcelonaantrenor barca 

viewscnt
Articole similare