Experiențe împreună.
You are here:

Este oficial! Jucătorul român care a semnat cu AS Roma. Surpriză de proporţii

Este oficial! Jucătorul român care a semnat cu AS Roma. Surpriză de proporţiigalerie foto

Fotbal

Comentarii

AS Roma şi-a făcut o tradiţie în a transfera jucători români. De data aceasta, este vorba de atacantul Patrick Gânţe (16 ani) de la CSM Oradea, care a fost s-a aflat în probe în luna noiembrie, iar astăzi a devenit oficial jucător al romanilor.

Informaţia a fost făcută publică de agentul jucătorului, Cătălin Sărmăşan, pe pagina personală de Facebook.

"Mulţumesc familiei pentru încrederea acordată, succes copil minunat! Drumul tău e în direcţia potrivită", a fost mesajul postat de Sărmăşan, care însoţeşte pozele cu Gânţe în tricoul Romei.

În luna noiembrie, Patrick Gânţe a fost câteva zile în probe la AS Roma şi după cum se pare, italienii au fost impresionaţi de calităţile românului de 16 ani şi i-au propus un contract. Gânţe este internaţional U16 al României şi a apucat să debuteze în Liga a IV-a, la CSM Oradea, acolo unde a şi marcat. În decembrie, Gânţe a fost într-un stagiu de pregătire la Liverpool.

"Este un vârf autentic, având o calitate fantastică din punct de vedere fizic, tehnic şi o inteligenţă de joc peste medie. Calităţile lui sunt dublate şi de o dorinţă foarte mare de a ajunge fotbalist. Practic are tot ce îi trebuie unui vârf de atac”, l-a caracterizat Florin Farcaş, antrenorul care l-a debutat anul trecut la doar 14 ani şi jumătate la seniorii CAO 1910 Oradea, potrivit Bihon.ro.

  • De-a lungul timpului, pe la AS Roma au trecut fotbalişti români importanţi, precum Cristi Chivu, Bogdan Lobonţ, Florian Radu, Adrian Piţ, Adrian Stoian.

 

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna