Experiențe împreună.
You are here:

Este oficial! Jucătorul român care a semnat cu AS Roma. Surpriză de proporţii

Este oficial! Jucătorul român care a semnat cu AS Roma. Surpriză de proporţiigalerie foto

Fotbal

Comentarii

AS Roma şi-a făcut o tradiţie în a transfera jucători români. De data aceasta, este vorba de atacantul Patrick Gânţe (16 ani) de la CSM Oradea, care a fost s-a aflat în probe în luna noiembrie, iar astăzi a devenit oficial jucător al romanilor.

Informaţia a fost făcută publică de agentul jucătorului, Cătălin Sărmăşan, pe pagina personală de Facebook.

"Mulţumesc familiei pentru încrederea acordată, succes copil minunat! Drumul tău e în direcţia potrivită", a fost mesajul postat de Sărmăşan, care însoţeşte pozele cu Gânţe în tricoul Romei.

În luna noiembrie, Patrick Gânţe a fost câteva zile în probe la AS Roma şi după cum se pare, italienii au fost impresionaţi de calităţile românului de 16 ani şi i-au propus un contract. Gânţe este internaţional U16 al României şi a apucat să debuteze în Liga a IV-a, la CSM Oradea, acolo unde a şi marcat. În decembrie, Gânţe a fost într-un stagiu de pregătire la Liverpool.

"Este un vârf autentic, având o calitate fantastică din punct de vedere fizic, tehnic şi o inteligenţă de joc peste medie. Calităţile lui sunt dublate şi de o dorinţă foarte mare de a ajunge fotbalist. Practic are tot ce îi trebuie unui vârf de atac”, l-a caracterizat Florin Farcaş, antrenorul care l-a debutat anul trecut la doar 14 ani şi jumătate la seniorii CAO 1910 Oradea, potrivit Bihon.ro.

  • De-a lungul timpului, pe la AS Roma au trecut fotbalişti români importanţi, precum Cristi Chivu, Bogdan Lobonţ, Florian Radu, Adrian Piţ, Adrian Stoian.

 

viewscnt
Articole similare