Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Leicester City a pus mâinile pe ”noul Haaland”. Cine e jucătorul pe care au chletuit ”vulpile” 30 de milioane de euro

Este oficial! Leicester City a pus mâinile pe ”noul Haaland”. Cine e jucătorul pe care au chletuit ”vulpile” 30 de milioane de eurogalerie foto

Transferuri

Comentarii

Patson Daka, 22 de ani, a părăsit-o pe Red Bull Salzburg pentru a semna cu Leicester City.

Leicester City a confirmat oficial transfer lui Patson Daka de la Red Bull Salzburg. Atacantul de 22 de ani vine pe King Power Stadium după un sezon absolut incredibil pentru formaţia austriacă, în care a marcat 34 de goluri şi a oferit 12 pase decisive, în 42 de apariţii.

Leicester City a pus mâinile pe ”noul Haaland”

Daka a venit prima oară în Europa în ianuarie 2017, când a semnat sub formă de împrumut cu formaţia austriacă FC Liefering, pe care a reprezentat-o jumătate de sezon. Impresionaţi de ce au văzut din partea jucătorului zambian, şefii lui Red Bull Salzburg l-au cumpărat în urma expirării împrumutului, acesta rămânând în Austria încă patru ani.

În umbra a jucători precum Erling Haaland sau Hwang Hee Chan, Daka a explodat după plecările acestora, la Dortmund şi Leipzig respectiv. Odată devenit titular, numerele atacantului au crescut exponenţial, iar zambianul a primit, în sezonul de abia încheiat, titlul de golgheter al Bundesligii austriace.

Vârf de meserie, Daka este un jucător polivalent şi poate oriunde în atac. Viteza sa este ceea ce îl face cu adevărat periculos, cu stilul său de joc asemănător cu cel al lui Jamie Vardy, jucător pe care a fost adus să îl înlocuiască.

În cei patru ani petrecuţi cu Red Bull Salzburg, Daka a ridicat patru titluri şi trei cupe şi a fost desemnat golgheter şi cel mai bun jucător al campionatului în sezonul 2020/2021.

Afla mai multe despre: patson dakaleicester citydaka leicester 

viewscnt
Articole similare