Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Maurizio Sarri este noul antrenor al lui Lazio. Metoda inedită prin care a fost anunţat italianul

Este oficial! Maurizio Sarri este noul antrenor al lui Lazio. Metoda inedită prin care a fost anunţat italianul

Serie A

Comentarii

Maurizio Sarri a fost confirmat ca noul antrenor al lui Lazio, după ce Simeone Inzaghi părăsise capitala Italiei pentru a semna cu Inter.

Maurizio Sarri a fost confirmat ca noul antrenor al lui Lazio. Diverse publicaţii italiene îl anunţau pe italian ca noul tehnician al echipei din Roma, iar clubul a confirmat, miercuri, venirea sa. Fostul tehnician al lui Napoli, Chelsea şi Juventus a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Maurizio Sarri este noul antrenor al lui Lazio

Astfel, Sarri va prelua conducerea lui Lazio la un an de la despărţirea de ”bătrâna doamnă”. Italianul impresionase la Napoli, aproape suflându-i titlul lui Juventus în sezonul 2017/2018. Atunci, Sarri a condus formaţia napoletană către 91 de puncte, cel mai bun total din istoria echipei.

Stilul său de joc a impresionat prin toată Europa, iar acesta a fost adus de Chelsea în 2018, pentru a îl înlocui pe pragmaticul Antonio Conte. Acesta a încercat să îşi imprime viziunea asupra londonezilor, însă, în afara triumfului în Europa League, primul trofeu ridicat de Sarri, italianul a dezamăgit.

Spre norocul lui Chelsea, după doar un sezon la conducere, Sarii a fost adus de Juventus, care a plătit o sumă considerabilă pentru serviciile sale. Dar din nou, după doar o stagiune, acesta a fost nevoit să îşi părăsească postul. Sarri a fost demis de torinezi după prestaţiile dezamăgitoarea din Liga Campionilor, ”bătrâna doamnă” fiind eliminată de Lyon în optimile competiţiei. Însă, Sarri a reuşit să obţină al doilea trofeu din carieră, campionatul Italiei.

Metoda inedită prin care a fost anunţat italianul

Iar după o vacanţă de un an, Sarri a revenit în fotbal. Cunoscut ca un fost bancher, fumător înrăit, Lazio a avut un mod inedit de a îl prezenta la conducerea echipei. Cu un colaj de poze cu un trening, echipa lui Lazio, o ţigară şi o bancă, formaţia din capitala Italiei l-a anunţat pe noul său antrenor.

Afla mai multe despre: maurizio sarrilazioserie a 

viewscnt
Articole similare