Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Parma a semnat cu noul antrenor. Discipolul lui Guardiola vine să îi readucă pe Man şi Mihăilă în Serie A

Este oficial! Parma a semnat cu noul antrenor. Discipolul lui Guardiola vine să îi readucă pe Man şi Mihăilă în Serie A

Serie A

Comentarii

În cursul zilei de joi, Parma a confirmat aducerea noului antrenor, Enzo Maresca, fostul tehnician al echipei U23 a lui Manchester City.

Aşa cum anunţa Telekom Sport în urmă cu câteva zile, Enzo Maresca a venit la Parma pentru a îl înlocui pe Roberto D'Aversa. Tehnicianul care şi-a încheiat al doilea mandat pe banca ”cruciaţilor” cu nouă înfrângeri consecutive a fost demis după ce a retrogradat echipa.

Parma a semnat cu noul antrenor

Maresca a semnat cu echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după un sezon petrecut la echipa U23 a lui Manchester City, în care a disputat 28 de partide, obţinând 19 victorii, cinci remize şi patru înfrângeri.

Roberto D'Aversa a fost demis de Kyle Krause, iar mai mulţi antrenori cu renume erau anunţaţi ca posibilităţi pentru banca tehnică a Parmei. Răzvan Lucescu, Fabio Cannavaro sau Filippo Inzaghi se aflau printre numele vehiculate, însă clubul a ales să meargă pe mâna tânărului Maresca.

În vârstă de 41 de ani, noul antrenor al Parmei a mai trecut şi pe la West Ham, ca secund, înainte de aventura din Manchester. În cariera de jucător, Maresca a trecut pe la o multitudine de cluburi, printre care Juventus, Palermo, Olympiacos sau Malaga.

Tehnicianul a semnat un contract valabil pe doi ani şi va avea ca obiectiv promovarea înapoi în Serie A la prima încercare.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăparmaenzo marescaroberto d'aversa 

viewscnt
Articole similare