Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Poli Iaşi a confirmat transferul unui jucător de la FCSB

Este oficial! Poli Iaşi a confirmat transferul unui jucător de la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul central Ştefan Cană, în vârstă de 20 de ani, a semnat oficial cu Poli Iaşi.

Ştefan Cană a părăsit-o pe FCSB în căutarea mai multor minute şi a semnat oficial cu Poli Iaşi. Fundaşul de doar 20 de ani petrecuse a doua jumătate a ultimii stagiuni tot în Copou, astfel că acum a revenit în Moldova, din nou sub formă de împrumut.

Un produs al academiei înfiinţate de Becali, Cană se remarcase ca un jucător de mare perspectivă de mai mulţi ani, însă fundaşul nu a putut să capete experienţa de care avea nevoie. Acesta este împrumutat pentru a treia oară deja în scurta sa carieră, iar ”roş-albaştrii” vor spera că fotbalistul va prinde minute în Liga 2 şi că va căpăta experienţa necesară pentru a evoluat la FCSB.

Poli Iaşi a confirmat transferul lui Ştefan Cană

Însă, ca fundaş central, acesta nu va fi, probabil, niciodată pe placul lui Becali. La doar 1.80 m înălţime, Cană nu corespune cerinţelor finanţatorului FCSB-ului pentru centrul apărării.

”Fundaşul central Ştefan Cană a semnat astăzi contractul cu CSM Politehnica Iaşi. Ştefan Marian Cană s-a născut la data de 7 august 2000 în satul Heci, comuna Lespezi, judeţul Iaşi. A făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi sub îndrumarea profesorului Andrei Marian. A fost remarcat de oficialii FCSB încă de la vărsta de 16 ani.

La seniori a jucat la Farul Constanţa, în liga secundă, iar în sezon trecut, înainte de a veni la Poli a bifat o prezenţă în preliminariile Europa League în tricoul FCSB-ului (0-2 cu Slovan Liberec) şi două jocuri în Liga I, printre care şi cel din Copou pierdut de bucureşteni cu 5-2. La Poli a evoluat de 8 ori şi a dat o pasă de gol. Mult succes în Copou, Ştefan Cană!”, se arată în mesajul postat de Poli pe site-ul oficial.

Cotat la 100 de mii de euro de transfermarkt, Ştefan Cană a reuşit să însumeze doar 32 de apariţii oficiale la nivel de seniori, astfel că acesta are mare nevoie de meciuri dacă doreşte să ajungă măcar la nivelul Ligii 1.

Afla mai multe despre: liga 1liga 2poli iaşifcsbtransferuri iaşicană poliştefan cană 

viewscnt
Articole similare