Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, va fi amânat cu două săptămâni

Este oficial! Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, va fi amânat cu două săptămâni

Sporturi

Comentarii

Turneul ar fi trebuit să înceapă pe data de 18 ianuarie, însă va începe pe data de 1 februarie

Organizatorii Australian Open au indicat în mai multe rânduri că turneul ar putea fi amânat în cazul în care nu sunt pregătiţi să îl susuţină în luna ianuarie aşa cum era normal. Se pare că în cele din urmă acesta va fi reprogramat pentru 1-15 februarie, un decalaj de două săptămâni.

Această amânare este cauzată de faptul că Melbourne nu permite sportivilor să vină înainte de 1 ianuarie 2021. Aceştia vor veni începând cu 7 ianuarie după care vor sta timp de 14 zile în carantină. Turneul a fost în pericol să fie anulat complet, autorităţile de la Melbourne au luat în considerare această opţiune însă până la urmă au decis amânarea lui cu două săptămâni.

Singurul turneu de Grand Slam anulat din cauza pandemiei a fost cel de la Wimbledon. Organizatorii turneului londonez au anunţat că anul viitor, Wimbledon va avea loc. De asemenea, turneul de la Roland Garros a fost şi el amânat, dar totuşi a avut loc.

Simona Halep a jucat o finală la Australian Open, finală pierdută la Caroline Wozniacki. Românca a declarat că nu vrea să paricipe la turneu dacă va fi obligată să stea 14 zile în carantină fără posibilitate de a se antrena.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare