Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Radu Draguşin a semnat cu Juventus o prelungire de contract până în 2025

Este oficial! Radu Draguşin a semnat cu Juventus o prelungire de contract până în 2025

Fotbal

Comentarii

Drăguşin a ajuns la Juventus în 2018, pe când avea numai 16 ani. Juventus a plătit atunci 250.000 de euro celor de la Sport Regal pentru transferul jucătorului.

În vârstă de 19 ani, Radu Drăguşin a semnat astăzi un nou contract cu Juventus Torino. Acesta este valabil până în anul 2025.

Fundaşul român a fost dorit şi de cluburi din Premier League însă a ales în cele din urmă să rămână în Serie A. Cu toate că a jucat foarte puţin în prima echipă a celor de la Juventus în acest sezon, şefii campioanei Italiei îşi doresc ca românul să fie folosit mai des şi să devină o piesă de bază în primul 11.

Drăguşin a ajuns la Juventus în 2018, pe când avea numai 16 ani. Juventus a plătit atunci 250.000 de euro celor de la Sport Regal pentru transferul jucătorului. În acest sezon, fundaşul român a evoluat în 4 meciuri (un meci în Liga Campionilor, un meci în Serie A şi doua în Cupa Italiei).

Este oficial! Radu Draguşin a semnat cu Juventus

”Forţă, siguranţă şi o personalitate minunată sunt doar trei dintre caracteristicile ce i-au permis lui Radu Drăguşin să se dezvolte exponenţial în sezoanele recente. De când a ajuns la Juventus, în sezonul 2018/2019, drumul său a fost unul în continuă ascendenţă.

De la U17 la prima echipă, trecând şi pe la Primavera şi U23, în doar doi ani. Debutul său la prima echipă, în Liga Campionilor, împotriva lui Dinamo Kiev, la 18 ani, oferă un indiciu despre câte de mult crede Juventus în el. Astfel, călătoria lui Drăguşin continuă alături de Juventus. Felicitări, Radu! Ne vedem în teren”, scrie în comunicatul de presă emis de club.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare