Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Schalke s-a înţeles cu ”cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoşani”. Portarul a semnat pe un an

Este oficial! Schalke s-a înţeles cu ”cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoşani”. Portarul a semnat pe un an

Transferuri

Comentarii

Martin Fraisl, fost jucător al lui FC Botoşani, a semnat oficial cu Schalke 04, echipă proaspăt retrogradată în 2.Bundesliga.

Martin Fraisl a fost jucătorul lui FC Botoşani în sezonul 2018/2019. Portarul a însumat 16 apariţii pentru clubul moldovean, însă a dezamăgit major şi a fost constant criticat. Chiar austriacul dezvăluia că preşedintele clubului, Cătălin Anton, i-ar fi transmis că este ”cel mai slab jucător din istoria clubului”.

Plecat din România cu un gust mai mult decât amar, portarul şi-a recosntruit cariera la Sanhausen, apoi la ADO Den Haag. În prima ligă olandeză, austriacul a jucat doar şase luni, dar a impresionat, astfel că Schalke l-a adus la club, pentru a îl înlocui, cel puţin temporar, pe titularul de 32 de ani, Ralf Fahrmann, care s-a accidentat.

Este oficial! Schalke s-a înţeles cu ”cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoşani”

Fraisl va avea şansa de a debuta în prima etapă pentru clubul nemţesc, în faţa lui Hamburg. ”Voi folosi aceste câteva zile dinaintea jocului împotriva lui HSV pentru a mă integra, astfel încât să fiu pregătit pentru orice eventualitate. Aştept cu nerăbdare să debutez”, spunea portarul, pentru site-ul al lui Schalke.

La plecarea din România, Fraisl a discutat cu tristeţe despre experienţa avută în România, una pe care nu a apreciat-o deloc. Condiţiile de la Botoşani nu au fost pe placul goalkeeper-ului austriac, iar sărăcia unele zone ale Moldovei l-a făcut să aprecieze mai mult ce avea.

Salariul mediu pentru un profesor este de 250 de euro. Dacă ieşi la o distanţă mai mare de 20 de minute de un oraş, n-o să mai vezi maşini. Oamenii conduc căruţe în România. Am stat un an ca şi cum aş fi fost în carantină. Stăteam la hotel şi doar jucam fotbal. Oraşul era urât! Dar pe de altă parte mi-am dat seama de cât de bine ne e în Austria sau Germania”, spunea Martin Fraisl, după plecarea de la Botoşani.

Ajuns la 28 de ani, portarul austriac este cotat la 700 de mii de euro de transfermarkt. În cele 16 meciuri disputate pentru echipa lui Valeriu Iftime, Fraisl a încasat 12 goluri şi patru cartonaşe galbene.

Afla mai multe despre: martin fraislschalkefraisl schalke 

viewscnt
Articole similare