Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Unul dintre cei mai promiţători juniori ai lui Chelsea părăseşte clubul. Cu ce rivală din Premier League a semnat

Este oficial! Unul dintre cei mai promiţători juniori ai lui Chelsea părăseşte clubul. Cu ce rivală din Premier League a semnat

Chelsea

Comentarii

Billy Gilmour va petrece sezonul ce urmează la Norwich City, după ce Chelsea a decis să îl împrumute pe acesta.

Billy Gilmour a semnat oficial cu Norwich. Talentatul scoţian, care a fost desemnat omul meciului în duelul cu Anglia de la Euro, va petrece următorul sezon cu ”canarii”, sub formă de împrumut. Acesta fusese păstrat la club cu promisiunea că va primi mai multe şanse de a juca, însă Tuchel nu a putut să îi ofere oportunităţile dorite.

Billy Gilmour a semnat cu Norwich

Astfel, Gilmour a semnat cu formaţia nou promovată, unde va spera că se va putea impune şi deveni titular. Mijlocaşul central are un record incredibil de debuturi, fiind desemnat omul meciului la primul meci în Premier League, FA Cup, Champions League şi Euro.

În vârstă de doar 20 de ani, Gilmour este una dintre marile speranţe ale fotbalului scoţian. Adus de Chelsea din academia lui Rangers în 2017, mijlocaşul central a debutat sub conducerea lui Frank Lampard, tehnician ce a utilizat o mulţime dintre tinerii jucători ai formaţiei londoneze.

Gilmour a reuşit să însumeze deja 22 de apariţii pentru ”albaştri”, însă majoritatea dintre acestea au venit de pe bancă. La Norwich, acesta va avea şansa de a demonstra că merită să joace pe Stamford Bridge. Aşa cum procedează cu toate împrumuturile, Chelsea a introdus o clauză în înţelegerea cu ”canarii”, care îi interzice scoţianului să joace împotriva clubului ”mamă”.

Afla mai multe despre: chelseabilly gilmournorwichtransfer gilmour 

viewscnt
Articole similare