Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este prima super lovitură pentru Real? Un star de la Cupa Mondială caută să-şi cumpere casă în Madrid

Este prima super lovitură pentru Real? Un star de la Cupa Mondială caută să-şi cumpere casă în Madrid

Real Madrid

Comentarii

Thibaut Courtois ar putea fi prima achiziţie importantă făcută de Real Madrid în această vară. Potrivit As.com, portarul lui Chelsea caută în această perioadă să-şi cumpere o casă în Madrid.

Real Madrid i-a transferat până acum pe Vinicius, Odriozola, Lunin, dar n-a reuşit nicio lovitură de imagine. Acest lucru s-ar putea schimba în următoarea perioadă. As.com susţine că Thibaut Courtois a început să-şi caute o casă în Madrid imediat după ce s-a încheiat Cupa Mondială, unde a fost ales cel mai bun portar.

În ianuarie 2017, internaţionalul belgian şi-a cumpărat încă o proprietate în Madrid, unde locuiesc însă fosta lui soţie şi copilul său. De altfel, Courtois este legat de Madrid din perioada în care juca pentru Atletico. Dar, de această dată, indiciile trimit înspre un transfer la Real Madrid.

Thibaut Courtois mai are un an de contract cu Chelsea şi a tot amânat discuţie despre prelungire. Scoţi din sărite, englezii şi-ar dori să-l vândă pentru a nu risca să-l piardă în vară liber de contract.

Afla mai multe despre: thibaut courtoisreal madridprimerachelsea 

viewscnt
Articole similare