Experiențe împreună.
You are here:

Este sigur! Un mijlocaş brazilian vine la FCSB: ”Nu-mi pare rău că am semnat”. Anunţul făcut de presa din străinătate

Este sigur! Un mijlocaş brazilian vine la FCSB: ”Nu-mi pare rău că am semnat”. Anunţul făcut de presa din străinătate

Liga 1

Comentarii

Un mijlocaş brazilian vine sub comanda lui Toni Petrea. Presa din Grecia scrie că împrumutul lui William de Amorim a expirat, nu va fi prelungit şi mijlocaşul brazilian revine la echipa condusă de Gigi Becali.

Pe fondul pandemiei, FCSB face în această vară transferuri low-cost. Până acum, Gigi Becali a reuşit să-i ia pe Sergiu Buş, Marius Briceag şi pe Alexandru Buziuc. Lista va continua cu William de Amorim. Mijlocaşul de 28 de ani era împrumutat la Xanthi, dar şi-a terminat contractul cu grecii şi site-ul sport24.gr scrie că De Amorim vine la FCSB. 

De Amorim, mijlocaşul brazilian care vine la FCSB. Va fi păstrat?

În acest sezon, De Amorim a fost jucător de bază la Xanthi, echipă care însă a retrogradat. Mijlocaşul brazilian a avut 28 de apariţii, a marcat 3 goluri şi a reuşit un assist. Presa din Grecia scrie însă că De Amorim nu va continua la Xanthi şi vine la FCSB, club de care aparţine. 
Însă şi la FCSB situaţia sa este incertă. De Amorim a fost transferat de la Astra ca o mare speranţă, dar a căzut ulterior în dizagraţia lui Gigi Becali. Totuşi, FCSB nu trece prin cea mai bună perioadă, mai ales din punct de vedere financiar şi De Amorim ar putea fi considerat o soluţie pentru sezonul viitor. 
De altfel, în ciuda atitudinii pe care Gigi Becali a avut-o faţă de el, William De Amorim a rămas cu gânduri bune despre FCSB şi spune că n-a regretat în niciun moment transferul de la Astra:
”Eu trebuie să mă întorc. (Nu îţi pare rău că ai semnat cu FCSB?) Chiar nu, din contră. După ce am semnat cu Steaua, toată lumea m-a văzut mai bine. Steaua e un club foarte mare în România şi am fost respectat după ce am semnat cu Steaua”, a spus De Amorim într-un interviu pentru Telekom Sport, acordat în aprilie 2020. 
Acum, William De Amorim revine şi FCSB şi este decis să-şi joace din nou şansa dacă Gigi Becali va decide să-l păstreze. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza