Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Este topul acestui an”. Simona Halep şi-a trasat obiectivul pentru finalul lui 2020 | EXCLUSIV

„Este topul acestui an”. Simona Halep şi-a trasat obiectivul pentru finalul lui 2020 | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat că i se pare ciudat faptul că nu participă la US Open, dar consideră că a fost o decizie bună şi a precizat că nu are regrete. Pentru româncă, prioritatea este acum turneul de la Roland Garros.

Simona Halep se va încălzi însă pe zgura de la Roma pentru Roland Garros. Competiţia de la Foro Italico se va desfăşura în perioada 14-21 septembrie. Pe tablou vor fi toate jucătoarele clasate în Top 20 WTA.

Principalele favorite vor fi liderul mondial Ashleigh Barty, Simona Halep şi Karolina Pliskova. Acestora li se vor mai alătura nume sonore precum Serena Williams, Elina Svitolina, Bianca Andreescu sau Naomi Osaka

„Roma e un turneu puternic, vor fi jucătoare foarte bune, dar mă simt pregătită. Faptul că am jucat la Praga câteva meciuri m-a ajutat, acum mă antrenez zi de zi, sper să fiu bine din punct de vedere fizic, să fiu încrezătoare, după aceea o să vină de la sine.  Roland Garros este topul acestui an, acestei perioade, dar nu o să pun presiune, o să iau meci cu meci şi o să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep pentru Telekom Sport.

Principalul obiectiv al lui Halep rămâne Open-ul Francez, acolo unde a jucat trei finale, dintre care una câştigată, în 2018. Turneul de la Paris este programat pentru perioada 21 septembrie - 11 octombrie.

Pe tablou vor fi, dacă nu intervin retrageri între timp, toate jucătoarele clasate în Top 20 WTA, potrivit sportface.it. Principalele favorite vor fi liderul mondial Ashleigh Barty, Simona Halep, Karolina Pliskova, cărora li se vor mai alătura nume sonore precum Serena Williams, Elina Svitolina, Bianca Andreescu sau Naomi Osaka.
Citeşte întreaga ştire: Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Roma. Toate jucătoarele din Top 20 WTA s-au înscris la turneu

Afla mai multe despre: haleproland garros 

viewscnt
Articole similare