Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este ultimul cuvânt pe care îl mai spun despre Dinamo". Dan Nistor a luat atitudine în privinţa transferului care i-a scandalizat pe fani

"Este ultimul cuvânt pe care îl mai spun despre Dinamo". Dan Nistor a luat atitudine în privinţa transferului care i-a scandalizat pe fani

Superliga

Comentarii

Dan Nistor este noul fotbalist al lui U Craiova şi are planuri mari. Mijlocaşul vrea să câştige trofee interne şi, în plus, a recunoscut că s-a consultat cu Alex Mitriţă înainte să facă pasul decisiv. De asemenea, Nistor a avut şi câteva mesaje pentru dinamovişti.

Dan Nistor: "Îi iubesc pe fanii lui Dinamo"

"Am trei poziţii aşa. Prima poziţie legată de faţa mea pe autocar. Faţa mea pe autocar să ştiţi că s-a dat jos înainte de meciul cu Botoşani. Ca să nu existe nicio discuţie legată de faptul că am pus eu capul pe autocar. 

A doua poziţie este legată de acest transfer. Toţi au zis că eu m-am înţeles înainte cu Craiova  şi această chestie este total eronată şi falsă. Cei de la Dinamo cu domnii de la Craiova s-au înţeles înainte, eu nu ştiam nimic. Şi ăsta este ultimul cuvânt pe care îl mai spun despre Dinamo. Îi iubesc pe fanii lui Dinamo, îi voi iubi toată viaţa mea, dar acum sunt la Craiova şi îmi voi da viaţa pentru Craiova. V-am zis că Dinamo va fi în sufletul meu toată viaţa", a declarat fostul căpitan dinamovist la prezentarea oficială la U Craiova. 

Dan Nistor vrea trofee cu U Craiova

Noul fotbalist al oltenilor a susţinut că se gândeşte la naţională şi că are poftă de performanţă: "Să câştig titlul, să câştig Cupa şi să particip într-o cupă europeană. Craiova are un stadion nou, nişte suporteri minunaţi şi, sper eu, să facem lucruri minunante aici. Nu se compară Pandurii cu Craiova. Universitatea Craiova este o echipă imensă în România, cu o tradiţie importantă, cu suporteri minunaţi şi, v-am spus şi mai devreme, sper să facem lucruri minunate împreună. În primul şi în primul rând am venit la Universitatea Craiova, echipa naţională este în martie şi mă voi gândi atunci la echipa naţională. Până atunci mă gândesc la Craiova, atât. 

Am vorbit cu anumiţi colegi, prieteni, să zic aşa, pentru că ne ştim de foarte mult timp, şi m-au primit foarte bine. Chiar am vorbit şi cu Mitriţă. Am o relaţie foarte bună cu el şi a fost şi el un factor ca să vin aici. 

(n.r. - întrebat dacă îşi încheie cariera la U Craiova) De ce nu, de ce nu!? Dar am venit de o zi şi deja se vorbeşte de încheiat cariera. În primul rând trebuie să dovedesc că am valoare să joc aici şi apoi vom vedea ce va fi", a mai spus mijlocaşul lui U Craiova.  

Afla mai multe despre: dan nistorprezentare dan nistor u craiovau craiovadan nistor transferdan nistor u craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare