Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Este un animal! Unul la un milion”. Laude din vestiarul lui Brighton pentru Florin Andone

„Este un animal! Unul la un milion”. Laude din vestiarul lui Brighton pentru Florin Andone
Comentarii

Florin Andone (27 de ani), jucătorul lui Brighton&Hove Albion, se pregăteşte de revenirea în Premier League, după o absenţă îndelungată din cauza unei accidentări suferite în iunie 2020.

Andone s-a antrenat în ultima perioadă alături de echipa sa şi are şanse mari să fie inclus în lotul pentru meciul cu Manchester United.

Colegii îl laudă pe român pentru atitudinea sa profesionistă. Danny Welbeck, fotbalist trecut pe la United şi Liverpool, a vorbit recent despre Andone şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa atacantului.

  • 2.8 milioane de euro este cota lui Andone, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Cea mai bună cotă a avut-o în 2018 când a venit şi transferul în Anglia. În 2018, Andone valora 6 milioane de euro. Florin Andone nu a jucat nici un meci pentru o formaţie din Liga 1.

„Florin Andone este unul la un milion. Este exact ca Lucas Perez atunci când am fost la Arsenal, aceeaşi persoană. E o nebunie să vezi că mergi într-un vestiar diferit, dar vezi aceeaşi persoana. 

Este telefonul lui Luke şi chiar vorbeam cu el despre asta de dimineaţă, dar Florin nu se opreşte niciodată din vorbit. E o nebunie! Are un bebelus acum şi aveam senzaţia că o să fie mai obosit la antrenamente, dar nu, este exact la fel. În fiecare dimineaţă este la fel, la nivel înalt până la finalul zilei. 

A trecut printr-o perioadă dificilă cu accidentarea, în mod clar, am vorbit cu el despre asta. Am vorbit despre accidentarea la genunchi, am avut şi eu câteva şi după o perioadă lungă de timp, trebuie să te asiguri că esti pregătit să te întorci pe teren. 

„Este un animal! Munceşte foarte mult”

Avem un fel de 'competiţie' între noi, dar e prietenoasă. Suntem fotbalişti profesionişti, asta suntem aici să facem. Să concurăm unul cu celalalt, să scoatem ce e mai bun. E un prieten bun şi vorbim despre lucruri.

Nu se antrenează de mult timp cu noi, primele săptămâni sunt mai grele, să te implici puţin câte puţin în sesiuni. În ultimele două săptamâni a facut antrenamentele complete, iar în sală este un animal. A muncit foarte mult să se întoarcă şi este nerăbdător să revină pe teren şi să se implice în joc", a spus Danny Welbeck pentru contul oficial al clubului. 

  • 6 goluri a marcat atacantul român pentru Brighton şi Hove Albion
  • 2 goluri a marcat Andone în tricoul naţionalei României

 

 

Afla mai multe despre: florin andonebrighton 

viewscnt
Articole similare