Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este un sezon istoric!". Thomas Tuchel, explozie de bucurie după calificarea dramatică în semifinalele Ligii: "Chiar le-am spus asistenţilor mei acest lucru"

"Este un sezon istoric!". Thomas Tuchel, explozie de bucurie după calificarea dramatică în semifinalele Ligii: "Chiar le-am spus asistenţilor mei acest lucru"
Comentarii

Thomas Tuchel consideră că PSG a obţinut o calificare meritată în semifinalele Ligii Campionilor, în ciuda faptului că Atalanta a condus-o pe campioana Franţei până în minutul 90.

"Este un sezon istoric cu patru titluri şi acum cu o semifinală a Ligii Campionilor, nu vom uita această aniversare. Da, m-am îndoit după 85 sau 88 de minute de joc. Eram realist... Dar întotdeauna am simţit că putem marca.

Le-am spus asistenţilor mei: <<Dacă egalăm, vom face diferenţa imediat după aceea>>. Am făcut un meci foarte bun, iar calificarea este meritată. A fost un pic de noroc cu acele goluri venite târziu, dar dacă te uiţi la tot jocul, sunt meritate. Jucătorii de pe banca de rezerve care au intrat au fost excepţionali, cu o stare de spirit deosebită ”, a declarat antrenorul parizienilor Thomas Tuchel.

Paris Saint-Germain s-a calificat, miercuri seară, la Lisabona, în semifinalele Ligii Campionilor, trecând în sferturi de Atalanta, scor 2-1. PSG a revenit de la 0-1 pe final, marcând în minutele 90 şi 90+3.

Atalanta a deschis scorul prin Pasalic ’27. PSG a reuşit o revenire spectaculoasă pe final, marcând prin Marquinhos ’90 şi Choupo-Moting ‘90+3.

 

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare